Follow us

5 looks της Bella Hadid που θα σε κάνουν να αγαπήσεις τις Y2K τάσεις της μόδας

Το top model έχει ήδη υιοθετήσεις τις μεγαλύτερες τάσεις των '00s.

bella hadid Splash News / Ideal Image

Μπορεί ακόμα το καθημερινό μας look of the day να περιλαμβάνει πλεκτά πουλόβερ, ζεστά πανωφόρια, χειμερινά αξεσουάρ όπως κασκόλ και γάντια, ωστόσο βαθιά μέσα μας ανυπομονούμε για τον ερχομό της άνοιξης. Σε αυτό βοηθούν πολύ και οι τάσεις της μόδας που ανέδειξαν σχεδιαστές και οίκοι μόδας μέσα από τις συλλογές τους για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022.

Ρίχνοντας μία ματιά στα trends, αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως τα '00s κάνουν ένα μεγάλο comeback και πρόκειται να μας απασχολήσουν πολύ. Από τις σούπερ μίνι φούστες του οίκου Miu Miu -οι οποίες βέβαια έλαβαν αμφιλεγόμενα σχόλια- μέχρι τα μικροσκοπικά μπλουζάκια με logos που μας θυμίζουν την Carrie Bradshaw στους πρώτους κύκλους του Sex and the City, τα '00s είναι οι πρωταγωνιστές της ανοιξιάτικης μόδας.

Διαβάστε Επίσης

Πολύ πριν επανέλθουν στην επικαιρότητα όμως, υπάρχει μία γυναίκα που τα υιοθέτησε, τα ανέδειξε και έκανε πολλές γυναίκες να τα υιοθετήσουν. Ο λόγος για την Bella Hadid που με ένα scroll down στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καταλαβαίνουμε πως είναι το style icon της μόδας των '00s.

Καθετί που επανέρχεται στην επικαιρότητα από το παρελθόν ωστόσο, φέρει έναν αέρα ανανέωσης, έτσι οι τάσεις των '00s πλέον ονομάζονται Y2K trends και εκτός από τη Bella Hadid έχουν ενθουσιάσει και τη Gen Z που αγαπά ιδιαιτέρως το Tik Tok. Τα looks που φορούσε η Paris Hilton, η Christina Aguilera και οι Spice Girls είναι εκείνα στα οποία θα ανατρέξουμε τη νέα σεζόν για να εμπνευστούμε για τα δικά μας. Διαφορετικά αρκεί να κάνουμε μερικά clicks στο Instagram της Bella Hadid, όπου θα βρούμε ό,τι χρειαζόμαστε.

#1

Midi cargo φούστα, μπλούζα φούτερ, πουκάμισο, αρβύλες που φτάνουν μέχρι το γόνατο και ακουστικά περασμένα γύρω από τον λαιμό. Αυτή την εμφάνιση της Bella Hadid θα τη ζήλευε σίγουρα η Britney Spears.

Loading...

#2

Μπορεί οι αθλητικές φόρμες να γνωρίζουν μεγάλη αναγνώριση τα τελευταία χρόνια, ωστόσο ο ιδανικός τρόπος για να τις φορέσεις είναι αυτός ο συνδυασμός που έχει δημιουργήσει η Bella Hadid. Δηλαδή με ένα top με cut outs και sneakers.

Loading...

Διαβάστε Επίσης

#3

Αυτό το look συνδυάζει μερικές από τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας των Y2Ks. Mini τζιν φούστα, κοντή μπλούζα και ριγέ, πολύχρωμη ζακέτα, κίτρινη τσάντα ώμου, κλάμερ στα μαλλιά και αρβύλες.

Loading...

#4

Τα halter tops είναι ιδιαίτερα κολακευτικά και ήταν μία από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας στα 00s. Ακριβώς όπως και τα cross-over waistband τζιν παντελόνια.

Loading...

#5

Μπορεί τα dark floral μοτίβα και τα twinsets να πρωταγωνιστούν στον κόσμο της μόδας τα τελευταία χρόνια, ωστόσο πρόκειται για δύο τάσεις που μεσουρανούσαν στα 00s.

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ