Follow us

Τα μποτάκια της Ελένης Βουλγαράκη είναι η τέλεια αγορά στις χειμερινές εκπτώσεις

Η παρουσιάστρια φόρεσε τα πιο on trend μποτάκια που συναντάμε συνέχεια στο street style.

Η Ελένη Βουλγαράκη μάς δείχνει πως θα εντάξουμε το χρώμα στις χειμωνιάτικες εμφανίσεις μας NDP

Οι μπότες και τα μποτάκια είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της χειμερινής γκαρνταρόμπας και κατά επέκταση ένας δικό μας μεγάλος έρωτας. Πώς μπορούμε να αντισταθούμε κάθε σεζόν στις νέες εκδοχές, που μας προτείνουν τόσο οι μεγάλοι οίκοι όσο και τα προσιτά brands; Η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε και δεν είμαστε οι μόνες. Κάθε φθινόπωρο και χειμώνα οι απανταχού fashionistas δοκιμάζουν και ένα νέο σχέδιο. Προσθέτουν στις συλλογές τους εκείνες τις μπότες και τα μποτάκια, που θα ολοκληρώσουν κάθε τους look, από τα καθημερινά έως τα επίσημα. Φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά η εν λόγω κατηγορία υποδημάτων εμπλουτίστηκε με φρέσκες προτάσεις και κυρίως πιο edgy σχέδια.

Αναζητώντας έμπνευση για τη κατάλληλη προσθήκη στη δική μας γκαρνταρόμπα απευθυνθήκαμε στα social media και τις λάτρεις της μόδας, που μοιράζονται την ίδια αγάπη με εμάς στα παπούτσια. Κάπως έτσι πέσαμε πάνω στο πρόσφατο post της παρουσιάστριας Ελένη Βουλγαράκη, η οποία φόρεσε τα μποτάκια που δεν πρέπει να λείπουν φέτος από καμία συλλογή.

On Trend | Οι μπότες που αξίζει να αγοράσεις στις εκπτώσεις

Η παρουσιάστρια, που είναι ιδιαιτέρως ενεργή στα social media, δημοσίευσε μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και με αυτή κέντρισε το ενδιαφέρον μας. Η ίδια είχε δημιουργήσει ένα casual look φορώντας ένα πλεκτό nude φόρεμα, ένα καπιτονέ κοντό τζάκετ και τα chelsea μποτάκια, που ανήκουν στην χειμερινή συλλογή του brand Jeffrey Campbell.

Loading...

Τα εν λόγω μποτάκια έχουν λάβει εξέχουσα θέση στις τάσεις και για αυτό δεν λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα των ενημερωμένων fashionistas. Στην αγορά υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα σχέδια τους με τις διχρωμίες, την τρακτερωτή σόλα και τον μοντέρνο χαρακτήρα τους να ξεχωρίζουν δικαίως. Είναι ιδανικά για αυτή την κρύα εποχή, που είναι γεμάτη βροχές.

Παρακάτω, λοιπόν, ξεχωρίσαμε τα σχέδια που αξίζει να κάνεις δικά σου σε αυτές τις χειμερινές εκπτώσεις.

Μποτάκια με διχρωμία, Zara

Δερμάτινα μποτάκια, Envie Shoes

Μποτάκια με τρακτερωτή σόλα, e-papoutsia

Μποτάκια με διχρωμία, Tsakiris Mallas

Μποτάκια από οικολογικό δέρμα, Haralas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ