Follow us

H Αμαλία Κωστοπούλου κράτησε την αγαπημένη τσάντα της Kendall Jenner και της Hailey Bieber

Μπορεί να την κρατάνε τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα, όμως, κοστίζει λιγότερο από όσο φαντάζεσαι.

Αμαλία Κωστοπούλου NDP

Παλαιότερα οι πασαρέλες ήταν εκείνες που καθόριζαν τις τάσεις της μόδας: Πρώτα βλέπαμε στο catwalk το κομμάτι και έπειτα το φορούσε η εκάστοτε μούσα του σχεδιαστή. Αυτό το τελετουργικό της βιομηχανίας, όμως, άλλαξε τα τελευταία χρόνια με την αύξηση της δημοτικότητας και των social media. Πιο συγκεκριμένα, για να θεωρηθεί ένα fashion item ''τάση'', θα πρέπει πρώτα να έχει περάσει από το street style, τους δρόμους δηλαδή των πρωτευουσών της μόδας, και να του έχουν δώσει την ψήφο εμπιστοσύνης τους οι fashion experts. Με λίγα λόγια η τάση που γεννιέται στον δρόμο περνάει στην πασαρέλα και τέλος στην παραγωγή. Έτσι αναδεικνύεται και η ''it'' τσάντα της σεζόν, το αξεσουάρ που θα επικρατήσει όσο τίποτα άλλο στις εμφανίσεις των fashionistas.

Ειδικά εν μέσω της περιόδου των εκπτώσεων έχουμε τα μάτια μας στραμμένα προς το street style για να εντοπίσουμε την επόμενη προσθήκη στην γκαρνταρόμπα μας. Την προσοχή μας κέντρισε, λοιπόν, η τσάντα που κράτησε η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου. Και όχι αδίκως.

The ''it'' bag | Το μινιμαλιστικό σχέδιο που λατρεύουν όλες οι ενημερωμένες fashionistas

Η Αμαλία Κωστοπούλου ζει μόνιμα στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες, ωστόσο, βρέθηκε για λίγες μέρες στη χώρα μας για να περάσει την εορταστική περίοδο με την οικογένεια της. Ο φωτογραφικός φακός του NDP την "συνέλαβε" σε μία χαλαρή βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας παρέα με μία φίλη της. Η Αμαλία Κωστοπούλου είχε δημιουργήσει ένα athleisure look φορώντας ένα nude κολάν, ένα γκρι φούτερ και chunky sneakers, ενώ είχε πιάσει τα μαλλιά της χαλαρά σε κότσο. Αυτό που ξεχώρισε, ωστόσο, ήταν η τσάντα που κρατούσε.

H Αμαλία Κωστοπούλου κράτησε την αγαπημένη τσάντα της Kendall Jenner και της Hailey Bieber
Αμαλία Κωστοπούλου

Πρόκειται για την Moon Bag από το brand Staud. Είναι μικρή, κομψή και με λεία υφή. Celebrities όπως οι Emily Ratajkowski, Kendall Jenner και Hailey Bieber αλλά και οι πιο επιτυχημένες fashion influencers δεν την αποχωρίζονται δίνοντας στο παρών σε κάθε εμφάνιση τους, από την πιο χαλαρή στην πιο επίσημη. Το σχήμα της, άλλωστε, την κάνει το πιο ινσταγκραμικό αξεσουάρ, ενώ η μινιμαλιστική αισθητική της κάνει κάθε σύνολο να δείχνει αβίαστα πιο ενδιαφέρον.

Loading...

Θα τη βρεις σε πολλά σχέδια και μεγέθη εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ