Follow us

Η Χριστιάνα Μπέτα ανακυκλώνει στα looks της τα ρούχα της Νατάσας Θεοδωρίδου | Πώς φόρεσε ένα blazer της μητέρα της από τα παλιά

Ποιος είπε ότι τα looks από τα 80s δεν είναι επίκαιρα;

Χριστιάννα Μπέτα Instagram

Κάθε χρόνο η vintage μόδα αποκτάει όλο και μεγαλύτερο κοινό. Οι απανταχού fashionistas αφήνονται συνεχώς σε ένα ατέλειωτο παιχνίδι αναζήτησης luxury ρούχων και αξεσουάρ προηγούμενων δεκαετιών με σκοπό να δημιουργήσουν τα πιο ενδιαφέροντα σύνολα με σύγχρονες αλλά και ρετρό πινελιές. Μάλιστα, πολλές δεν διστάζουν να κάνουν φύλλο και φτερό την γκαρνταρόμπα της μητέρας του, αναζητώντας τα πιο κομψά κομμάτια που είχαν φορέσει στα 70s, 80s και 90s. Άλλωστε, η μόδα κάνει κύκλους και στις πρώτες θέσεις των trends για τη φετινή σεζόν συναντάμε χαρακτηριστικά fashion items και looks από αυτές τις δεκαετίες. Έτσι, οι συλλογές των μαμάδων θα μπορούσαμε να πούμε πως γίνονται μικρά στιλιστικά σεντούκια θησαυρών. Ανάμεσα στις λάτρεις της μόδας που εξυμνούν τη vintage αισθητική είναι και η κόρη της Νατάσσας Θεοδωρίδου, η Χριστίανα Μπέτα, η οποία τρυπώνει και αυτή στην γκαρνταρόμπα της διάσημης μαμάς της.

Loading...

Η Χριστιάνα Μπέτα με vintage look της Νατάσσας Θεοδωρίδου

Η 26χρονη Χριστιάνα Μπέτα είναι η μεγαλύτερη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα. Έχει πάρει το πτυχίο της στη νομική, όμως δεν ασκεί τη δικηγορία. Η ίδια αντιθέτως ασχολείται με την τέχνη της ζωγραφικής, ενώ μία ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι αρκετή για να καταλάβεις πως τρέφει μία εξίσου μεγάλη λατρεία και για τη μόδα.

Loading...

Σε πρόσφατη της ανάρτηση, η Χριστιάνα Μπέτα δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία φοράει ένα ρούχο από την γκαρνταρόμπα της μητέρας της. Πρόκειται για ένα μακρύ blazer σε ασπρόμαυρο print, διακοσμημένο με εκκεντρικά κουμπιά, που είχε φορέσει η Νατάσσα Θεοδωρίδου σε μία τηλεοπτική εμφάνιση της πριν από δεκαετίες. Η νεαρή καλλιτέχνης το συνδύασε με χαμηλά slingbacks σε διχρωμία μαύρου και μπεζ, ενώ από την εμφάνιση της δεν έλειπαν τα μινιμαλιστικά κοσμήματά της.

Loading...

Έτσι, τα ρούχα της Νατάσσας Θεοδωρίδου ανακυκλώνονται από την fashionista κόρη της, αποδεικνύοντας πως τα σωστά κομμάτια μπορούν να αξιοποιηθούν σε κάθε χρονική στιγμή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ