Follow us

KALEOS | Τα νέα σχέδια γυαλιών της σεζόν S/S '22 που θα θες να φορέσεις από σήμερα

H νέα συλλογή η KALEOS έχει ένα σχέδιο για κάθε γούστο, αισθητική και χρήση.

MissBloom TEAM
KALEOS Courtesy of KALEOS

Τη νέα συλλογή του για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 παρουσίασε το brand KALEOS, προσφέροντας μία μοναδική ματιά στα απαραίτητα αξεσουάρ των ζεστών μηνών. Άλλωστε, ποτέ δεν είναι αρκετά νωρίς για μία ενημερωμένη λάτρη της μόδας να προετοιμαστεί στιλιστικά για την επόμενη σεζόν.

H νέα συλλογή η KALEOS έχει ένα σχέδιο για κάθε γούστο, αισθητική και χρήση. Βασικά χαρακτηριστικά των νέων γυαλιών της είναι η γεωμετρία, οι statement και συγχρόνως εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες, που αναβαθμίζουν το κλασικό look ενός σκελετού. Ανάμεσα σε oversized σχέδια, ανανεωμένα cat-eye και στρογγυλούς σκελετούς είναι σίγουρο πως θα βρεις το ιδανικό για εσένα.

KALEOS | Τα νέα σχέδια γυαλιών της σεζόν S/S '22 που θα θες να φορέσεις από σήμερα

Η έμπνευση πίσω από τη συλλογή βασίζεται σε αρκετά πράγματα, ωστόσο, αν έπρεπε να ξεχωρίσει ένα αυτό θα ήταν o συναρπαστικός, ενδιαφέρων και avant garde κόσμος του Μπάουχαους. Οι επιρροές του στη νέα συλλογή είναι, μεταξύ άλλων, οι πινελιές χρώματος που ξεπηδούν στα νέα σχέδια της συλλογής KALEOS για τη σεζόν S/S '22 και δημιουργούν την τέλεια ισορροπία μεταξύ των κλασικών αποχρώσεων του brand.

Courtesy of KALEOS
Courtesy of KALEOS

Στη νέα συλλογή της KALEOS παρουσιάζονται 31 νέες σιλουέτες γυαλιών ηλίου και όρασης που απευθύνονται σε άνδρες και γυναίκες, ενώ δεν λείπουν και τα unisex σχέδια. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, στη η KALEOS εμπλουτίζει τη συλλογή της με αλυσίδες, που φέρουν πέρλες, χρώματα και ντίσκο διάθεση.

Courtesy of KALEOS 3

Σύγχρονα χειροποίητα σχέδια δημιουργημένα με υψηλή ποιότητα για σκελετούς με εξαιρετικά σχέδια και ξεχωριστή αισθητική.

Σχήματα, γεωμετρία και χρώματα -ένας φόρος τιμής στην διακριτική πολυτέλεια. Γυαλιά για να βλέπεις και να σε βλέπουν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ