Follow us

5 χρώματα που συνδυάζονται με τα πάντα και θα σε κάνουν να ξεχάσεις το μαύρο

Φόρεσε έντονα χρώματα και ανανέωσε το στιλ σου.

street style Pixel Formula

Στην ερώτηση "ποιο είναι το χρώμα που ταιριάζει με τα πάντα;”, η πρώτη σκέψη που κάνουμε πάντα είναι το μαύρο. Σε μία δεύτερη ανάγνωση, μπορεί να σκεφτούμε και το λευκό. Σίγουρα, αυτές οι δύο αποχρώσεις είναι οι πιο safe επιλογές που μπορούμε να κάνουμε όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα κομψό και προσεγμένο σύνολο χωρίς να κάνουμε κάποιο στιλιστικό ατόπημα. Ωστόσο, όσο εύκολα κι αν συνδυάζονται αυτά τα χρώματα με όλες τις άλλες αποχρώσεις, δεν είναι τα μοναδικά που διαθέτουν αυτή την ιδιότητα.

Οι τάσεις της μόδας για τον φετινό χειμώνα, αλλά και πολύ περισσότερο για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, προτείνουν να προσθέσεις στη γκαρνταρόμπα και το στιλ σου όσο περισσότερο χρώμα γίνεται. Συγκεκριμένα, έντονες αποχρώσεις όπως το κόκκινο, το φούξια, το κίτρινο, το μοβ αναλαμβάνουν να ομορφύνουν κάθε εμφάνιση σου και να σε πείσουν πως είναι πολύ εύκολο να τα συνδυάσεις με άλλα χρώματα.

Διαβάστε Επίσης

Στόχος λοιπόν είναι να εξελίξεις το προσωπικό στιλ σου ώστε να αποπνέει έναν αέρα ανανέωσης και φρεσκάδας, αφήνοντας για λίγο στη ντουλάπα ρούχα που είναι στο κλασικό μαύρο. Ποια είναι όμως τα χρώματα στα οποία αξίζει να επενδύσεις;

#1 Καφέ

Τα τελευταία χρόνια, οι γήινες αποχρώσεις έχουν καταφέρει να βρεθούν στη θέση που τους αξίζει στον κόσμο της μόδας. Δηλαδή, στην κορυφή. Τόσο οι σχεδιαστές και οι οίκοι μόδας όσο και οι fashion experts έχουν στρέψει την προσοχή τους σε χρώματα όπως το μπεζ και το καφέ, δημιουργώντας συνδυασμούς που αποδεικνύουν πως είναι μία απόχρωση που ταιριάζει με τα πάντα. Με έντονα χρώματα όπως το κόκκινο και το κίτρινο, με το μαύρο και το λευκό, αλλά και με εμπριμέ μοτίβα. Οι συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις είναι άπειροι και μάλιστα σου προτείνουμε να αντιμετωπίζεις το καφέ όπως το μαύρο.

Loading...
Loading...

#2 Μπλε

Εξίσου πρωταγωνιστικό ρόλο στην επικαιρότητα της μόδας έχει και το μπλε. Στην παστέλ ή bold εκδοχή του, το μπλε έχει κερδίσει την προσοχή των fashionistas, αφού συνδυάζεται εύκολα με όλα τα χρώματα και αποπνέει φινέτσα.

Loading...
Loading...
Loading...

#3 Πράσινο

Το πράσινο συμβολίζει τη θετική διάθεση και την αισιοδοξία. Φέτος τον χειμώνα μάλιστα είναι η απόχρωση που ανέδειξαν ως κορυφαίο colo trend οι σχεδιαστές και οίκοι μόδας. Με ποια χρώματα θα συνδυάσεις το πράσινο; Με μαύρο και λευκό, με καφέ και μπλε, με κόκκινο και φούξια, με πορτοκαλί και κίτρινο ή όποιο άλλο χρώμα σου αρέσει.

Loading...
Loading...

#4 Κόκκινο

Είναι ένα από τα πιο έντονα χρώματα, το οποίο πολλές γυναίκες διστάζουν να το συνδυάσουν με άλλες αποχρώσεις. Το κόκκινο ωστόσο, ταιριάζει με όλα τα χρώματα και έχει την ιδιότητα να κάνει ένα σύνολο να φαίνεται πιο προσεγμένο.

Loading...
Loading...

#5 Μοβ

Το 2022, το μοβ είναι ο leader των color trends. Συγκεκριμένα, λίγο πριν την εκπνοή του 2021, το Pantone Institute ανέδειξε την απόχρωση Very Peri ή PANTONE® 17-3938 ως την κορυφαία για τη νέα χρονιά. Πρόκειται για ένα έντονο μπλε της μυρτιάς με ένα βιολετί-κόκκινο υποτόνο, που δημιουργεί ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα.

Το Pantone Institute αποφάσισε να δημιουργήσει ένα νέο έντονο χρώμα σε αντίθεση με τα χρώματα του 2021 που ήταν το γκρι και το κίτρινο, ώστε να συμβολίζει τις αλλαγές που συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στον πλανήτη λόγω της απομόνωσης και του lockdown που προκάλεσε η πανδημία του ιού Covid-19.

Πέρα από τον συμβολισμό που κρύβει αυτή η απόχρωση, το μοβ εν γένει είναι ένα από τα χρώματα που αξίζει να προσθέσεις στο στιλ σου, επειδή ταιριάζει με πολλές αποχρώσεις. Συνδυάζεται άψογα με τις γήινες αποχρώσεις για εσένα που αγαπάς τους safe συνδυασμούς, αλλά και με έντονα χρώματα όπως το κόκκινο ή το κίτρινο. Γενικώς, πρόκειται για ένα χρώμα που θα σε βοηθήσει να πειραματιστεί περισσότερο με το ντύσιμο σου.

Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ