Follow us

Τι θα φορούσε η Carrie Bradshaw σήμερα στο πρώτο ραντεβού της με τον Mr Big;

Ένας shopping guide για να υιοθετήσεις το look της εμβληματικής ηρωίδας.

And Just Like That | Η ξεχωριστή ιστορία πίσω από το νέο αγαπημένο party dress της Carrie Bradshaw Splash/Ideal Images

Η ηρωίδα του ''Sex and the City'' Carrie Bradshaw είναι από τους χαρακτήρες της μικρής οθόνης, που κατάφερε να επηρεάσει όσο λίγοι τη μόδα, την παραγωγή της βιομηχανίας της και το στιλ των σύγχρονων γυναικών. Όσο τολμηρό και αμφιλεγόμενο και αν είναι το στιλ της πάντα θα βρίσκεται στην καρδιά μας. Μπορεί τα σύνολα της να μην είναι τα πιο πρακτικά και ίσως τα πιο καλαίσθητα, είναι όμως ενδιαφέροντα και στην πλειοψηφία τους είναι κομψά. Κάθε μία μας θα ήθελε έστω και μία φορά να δοκιμάσει τη συλλογή με τα παπούτσια της, να φορέσει τις τουτού φούστες της, να συνδυάσει τις Fendi Baguette τσάντες αλλά και τις Saddle Dior με τα coctail φορέματα της. Επίσης, όλες μας αναρωτιόμαστε τι έχουν μέσα τα υπέρογκα κουτιά, που κάθονται στα ράφια της γκαρνταρόμπα της στο παλιό διαμέρισμα.

Loading...

Ας το παραδεχτούμε η Carrie Bradshaw είναι ένα πραγματικό fashion icon, που πάντα θα θαυμάζουμε και πάντα θα συζητάμε για εκείνη. Η τολμηρότητα του στιλ της είναι, άλλωστε, αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον όλων μας. Ωστόσο, σήμερα θα κάνουμε λόγο για τις στιλιστικές επιλογές που θα έκανε η αιώνια ερωτευμένη με τη μόδα σε μία αρκετά συγκεκριμένη περίπτωση. Τι θα φορούσε, λοιπόν, η Carrie Bradshaw του Sex and the City στο πρώτο της ραντεβού με τον έρωτα της Mr Big σήμερα;

Loading...

Date Night | Τι θα φορούσε σήμερα η Carrie Bradshaw στο πρώτο ραντεβού

Αναλύοντας το στιλ της και τις εμφανίσεις σε προηγούμενες περιστάσεις που αφορούσαν ραντεβού, ειδύλλια και έρωτες καταλήξαμε σε μία διαχρονική, κομψή και θηλυκή στιλιστική φόρμουλα. Η Carrie Bradhsaw θα φορούσε σίγουρα ένα φόρεμα. Θα ήταν μίντι και θα τελείωνε λίγο κάτω από τα γόνατα. Θα είχε σίγουρα στενή γραμμή για να αναδεικνύει τον σωματότυπο της. Το χρώμα του θα ήταν μπεζ. Πολύ συνηθισμένο για εκείνη; Περίμενε.

Η Carrie Bradshaw θα φορούσε ψηλοτάκουνα και σίγουρα θα ήταν ένα ζευγάρι γόβες σε pop απόχρωση και με μία λαμπερή statement αγκράφα. Την εμφάνιση της θα ολοκληρώσει ένα παλτό σε ίδια απόχρωση με τις γόβες ή και διαφορετική, ενώ μία cool τσάντα χειρός θα δέσει όλο το look μαζί.

Et voilà η Carrie Bradshaw βγαίνει ραντεβού. Βρες τα κομμάτια του συνόλου της παρακάτω.

Στενό one shoulder μπεζ φόρεμα, BSB

Μυτερές γόβες με αγκράφα, Tsakiris Mallas

Τσάντα με εφέ κροκό, Zara

Oversized ολόμαλλο παλτό, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ