Follow us

Ζεστή στα χιόνια | Η Χριστίνα Κοντοβά συνδύασε δύο από τις πιο hot τάσεις του χειμώνα σε ένα τέλειο outfit

Και ήταν matchy-matchy με τη μικρή Ada.

Χριστίνα Κοντοβά NDP

Η Χριστίνα Κοντοβά, εκτός από πολύ πετυχημένη σχεδιάστρια είναι και μια πολύ χαρούμενη μανούλα. Δεν χάνει καμία ευκαιρία να δείξει πόσο ευτυχισμένη είναι με τον ερχομό της μικρής Ada στη ζωή της, περνώντας μαζί της τον ελεύθερο χρόνο της τόσο στην πόλη όσο και σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Όπως ακριβώς έκανε και αυτό το Σαββατοκύριακο, που το πέρασε σε έναν χειμερινό προορισμό παρέα με τον σύντροφό της Τζώνη Καλημέρη και τη μικρή τους. Στην πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε μάλιστα, φαίνεται να παίζει στα χιόνια τρισευτυχισμένη παρέα με την Ada, ενώ ο τεράστιος χιονάνθρωπος που έφτιαξαν μαζί ξεπερνά σε ύψος τη μικρούλα.

5 πανωφόρια που αξίζει να προσθέσεις ASAP στη χειμερινή γκαρνταρόμπα

Loading...

Με αφορμή αυτό το στιγμιότυπο χαράς που η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της, δεν γινόταν να μην παρατηρήσουμε και να μην αναφέρουμε το ιδανικό outfit για μια απόδραση στα χιόνια. Η σχεδιάστρια συνδυάσε τέλεια το puffer, μάξι μπουφάν της με δερμάτινο κολάν και μάλλινη κορδέλα στα μαλλιά για να προστατεύσει τα αυτιά της απ᾽το κρύο. Μάλιστα, φρόντισε και η μικρή Ada να φοράει αντίστοιχα ρούχα, ώστε να είναι matchy-matchy! Έτσι, παρόμοια κορδέλα, κολάν και μπουφάν φοράει και η μικρή.

Η Χριστίνα Κοντοβά κατάφερε να συνδυάσει άψογα δύο από τις πιο hot τάσεις της σεζόν (puffer jacket και δερμάτινο παντελόνι), δημιουργώντας ένα πολύ ζεστό σύνολο και μάλιστα φέρνοντάς το και στα μέτρα της μικρής της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ