Follow us

Χριστιάνα Μπέτα | Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου φόρεσε την πιο πρωτότυπη φούστα που έχουμε δει ποτέ

Κερδίζει άνετα το βραβείο της cool fashion insider.

χριστίνα μπέτα instagram

Η Χριστίνα Μπέτα, γνωστή και ως Kris Betta, είναι ένα από τα κορίτσια που θα μας απασχολήσουν πολύ στο μέλλον. Κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, την έχουμε προσέξει αρκετές φορές σε κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους και πάντα ξεχωρίζει για το απαράμιλλο στιλ αλλά και τη φυσική ομορφιά της.

Με (πολύ ) ενεργή παρουσία στο Instagram, το προφίλ της θυμίζει εκείνα των fashionistas που θαυμάζουμε από το εξωτερικό, ενώ η αγάπη της για τη μόδα είναι φανερή σχεδόν σε κάθε εικόνα που δημοσιεύει. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που δοκιμάζει ρούχα της μαμάς της ποζάροντας στον φακό, ενώ άλλες τα φοράει και στις επίσημες εξόδους της, φέρνοντας όλα αυτά τα vintage κομμάτια στο σήμερα με τον δικό της τρόπο.

Ανάμεσα σε όλα αυτά τα ιδιαίτερα looks που έχει ανεβάσει κατά καιρούς, πήρε το μάτι μας και μια φούστα με ένα print που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Πιο συγκεκριμένα, ήταν μίνι σε λευκό χρώμα με σχέδιο τις Κούπες της τράπουλας (δηλαδή τις χαρακτηριστικές κόκκινες καρδιές). Η νεαρή fashionista την είχε συνδυάσει με ένα μαύρο πουλόβερ και ψηλές, μαύρες μυτερές γόβες λουστρίνι ενώ όπως ήταν αναμενόμενο, η εικόνα συγκέντρωσε χιλιάδες likes στο λεπτό.

Δες το look:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ