Follow us

6 πανωφόρια που αξίζει να έχεις στη συλλογή σου σύμφωνα με την Έλενα Γαλύφα

Οι αγορές που αξίζει να κάνεις φέτος τον χειμώνα.

elena galifa Courtesy of Elena Galifa

Δίχως αμφιβολία, τα πανωφόρια είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της χειμερινής περιόδου. Εκτός από τον πολύ βασικό, χρηστικό τους ρόλο, δηλαδή να μας προστατεύσουν από τη χαμηλή θερμοκρασία και να μας κρατήσουν ζεστές, έχουν την ιδιότητα να κάνουν μία εμφάνιση πιο κομψή και προσεγμένη.

Όσον αφορά στα πανωφόρια που χρειάζεται να έχετε στη συλλογή σας, η λύση είναι να κάνετε έναν συνδυασμό ανάμεσα στα διαχρονικά σχέδια αλλά και τις outerwear τάσεις που ταιριάζουν στο δικό σας στιλ. Εάν σκοπεύετε να κάνετε κάποιες αγορές αυτή την περίοδο και αναρωτιέστε ποια είναι τα πανωφόρια στα οποία μπορείτε να επενδύσετε, η fashion insider Έλενα Γαλύφα μοιράστηκε με την ομάδα του Missbloom.gr, τα έξι διαφορετικά στιλ που αξίζει να προσθέσετε στη γκαρνταρόμπα σας.

Τα must have πανωφόρια του χειμώνα

-1

Ένας από τους leaders του street style για την τρέχουσα σεζόν είναι τα shackets ή overshirts. Casual και κομψά, άνετα και πολύ πρακτικά, θα σε βοηθήσουν να δημιουργείς προσεγμένα σύνολα στην καθημερινότηα σου χωρίς να περνάς ώρες μπροστά στον καθρέφτη.

6 πανωφόρια που αξίζει να έχεις στη συλλογή σου σύμφωνα με την Έλενα Γαλύφα

-2

Από τη χειμερινή shopping list σου δεν πρέπει να λείπει το καμηλό/καφέ παλτό. Διαχρονικά και ασυναγώνιστα κομψό, παραμένει αναλλοίωτο στον χρόνο από τις εκάστοτε τάσεις της μόδας και είναι σίγουρο πως θα το φοράς για χρόνια.

Elena Galifa

-3

Εκτός από τα κλασικά και διαχρονικά πανωφόρια, δίχως αμφιβολία αξίζει να έχεις στη συλλογή σου ένα statement τζάκετ. Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, μία δερμάτινη ή vinyl καμπαρντίνα είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.

Elena Galifa

-4

Όσο πιο πολύ μειώνεται η θερμοκρασία τόσο μεγαλύτερη είναι η ανάγκη να αποκτήσεις ένα ζεστό μπουφάν. Η επιλογή της Έλενας Γαλύφα είναι ένα midi μπουφάν σε military μοτίβο, το οποίο θα κάνει upgrade στα καθημερινά σύνολα σου.

Elena Galifa

-5

Κλασικό και ultra chic, το καρό παλτό είναι ένα από τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις μία capsule γκαρνταρόμπα. Εάν θέλεις να επενδύσεις σε ένα κλασικό σχέδιο, ένα καρό παλτό σε γκρι αποχρώσεις είναι ιδανική επιλογή.

Styling Tip

Για τις ημέρες με πολύ κρύο μπορείς να δημιουργήσεις layering στα σύνολα σου όπως η Έλενα Γαλύφα, συνδυάζοντας το παλτό σου με blazer.

Elena Galifa

-6

Η λίστα με τα must have πανωφόρια του χειμώνα που χρειάζεται μία fashionista ολοκληρώνεται με μία συνθετική γούνα ή ένα teddy coat. Μπορείς να επενδύσεις σε μία faux γούνα σε ουδέτερη απόχρωση όπως το μαύρο και το καφέ ή να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Έλενας Γαλύφα και να προσθέσεις στη συλλογή σου μία σε καρό μοτίβο.

Elena Galifa

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ