Follow us

Πλεκτό γιλέκο | Ο πιο girly τρόπος για να φορέσεις την τοπ τάση του χειμώνα

Το αγαπημένο στιλιστικό combo των influencers.

plekto gileko NDP Photo Agency

Ένα scroll down στο Instagram, ένα ξεφύλλισμα στα περιοδικά και μερικά clicks στα sites μόδας είναι αρκετά για να παρατηρήσουμε ποιες είναι οι επικρατέστερες τάσεις της μόδας για την τρέχουσα σεζόν. Κάθε χρόνο, σχεδιαστές και οίκοι μόδας παρουσιάζουν τις συλλογές τους, ορίζουν τις τάσεις και στη συνέχεια οι fashion insiders, αλλά και καθεμία από εμάς ξεχωριστά επιλέγει εκείνες που της ταιριάζουν περισσότερο.

Μία από τις τάσεις της μόδας που ξεχώρισαν οι περισσότερες fashionistas και υιοθέτησαν αυτόν τον χειμώνα είναι το preppy style. Οίκοι μόδας όπως οι Dior, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Celine, Gucci, Carolina Herrera, Saint Laurent, Jason Wu, Giambattista Valli, Chanel και Coach ανέδειξαν την εν λόγω τάση με τον δικό τους τρόπο, ενθουσιάζοντας τις fans της μόδας.

Διαβάστε Επίσης

Ένα από τα κομμάτια που επέλεξαν οι fashionistas για να υιοθετήσουν αυτό το στιλ που μας θυμίζει λίγο τις φοιτήτριες των κολεγίων και λίγο τις πρωταγωνίστριας της σειράς Gossip Girl είναι τα πλεκτά γιλέκα. Μας παρουσίασαν μάλιστα ποικίλους τρόπους, με τους οποίους μπορούμε να φορέσουμε το συγκεκριμένο item για να δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ποιος είναι όμως ο πιο girly τρόπος για να το φορέσεις; Η fashion influencer με τους 6,2 εκατομμύρια followers στο Instagram, Aimee Song, δημιούργησε ένα πολύ κομψό και girly σύνολο, το οποίο μπορείς να αντιγράψεις αυτή την περίοδο, αλλά και την άνοιξη. Συγκεκριμένα, η fashionista συνδύασε ένα λευκό shirtdress με ένα oversized πλεκτό γιλέκο σε off white απόχρωση με καφέ loafers που έχουν τετράγωνο τακούνι. Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά στην εμφάνιση της είναι οι λευκές κάλτσες που συνδύασε με τα loafers της. Το αποτέλεσμα είναι cool, πολύ κοριτσίστικο και λειτουργεί ως απόδειξη πως ένα πλεκτό γιλέκο μπορεί να φορεθεί με πολύ σύγχρονο τρόπο εάν κάνεις σωστό styling.

Style Inspo

Loading...

Get the Look

Πλεκτό ριμπ γιλέκο Η&Μ

Μάλλινο γιλέκο Zara

Πλεκτό γιλέκο με κρόσσια Zara

Γιλέκο με ρόμβους Pull and Bear

Πλεκτό γιλέκο με μαργαρίτες Pull and Bear

Αμάνικο πουλόβερ από βρασμένο μαλλί Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ