Follow us

Δεν συμπαθείς τα κασκόλ; | Το trick που θα σε κρατήσει ζεστή στο κρύο

Οι A-Listers της μόδας έχουν τη λύση σε κάθε στιλιστικό ερώτημα.

street style Pixel Formula

Ποια είναι τα staples της χειμερινής γκαρνταρόμπας; Τα πλεκτά πουλόβερ και οι ζακέτες, τα παλτό και τα μπουφάν, οι μπότες και τα μποτάκια. Φυσικά, εξίσου σημαντικό ρόλο έχουν τα αξεσουάρ όπως τα κασκόλ, τα γάντια, οι σκούφοι. Τι γίνεται όμως όταν δεν είσαι μεγάλη υποστηρίκτρια των κασκόλ; Ο κόσμος της μόδας και του styling έχει την απάντηση ακόμα και σε αυτό το στιλιστικό ζήτημα.

Ένα από τα αγαπημένα styling hacks που απασχολούν τις fashionistas και έχει αναδειχθεί ως το micro trend του φετινού χειμώνα, είναι εκείνο που θα σε κρατήσει ζεστή στη χαμηλή θερμοκρασία χωρίς να χρειαστεί να φορέσεις κάποιο κασκόλ για να πετύχεις τον στόχο σου.

Διαβάστε Επίσης

Φέτος τον χειμώνα, οι fashion experts έχουν αντικαταστήσει αυτό το αξεσουάρ με τις πλεκτές ζακέτες και τα πουλόβερ. Συγκεκριμένα, τοποθετούν τις ζακέτες ή τα πουλόβερ στους ώμους τους -επάνω από το πανωφόρι- καλύπτοντας έτσι ένα μεγάλο μέρος του κορμού τους. Αυτή η εναλλακτική επιλογή εκτός από το γεγονός πως θα σε κρατήσει ζεστή, λειτουργεί και ως μία λεπτομέρεια που θα κάνει τα σύνολα σου να ξεχωρίσουν.

Όπως έχει δηλώσει η στιλίστρια Neelo Noory σε συνέντευξη της στην ιστοσελίδα The Zoe Report "Αγαπώ την αίσθηση του πουλόβερ στους ώμους μου. Δημιουργεί ένα πιο κομψό αποτέλεσμα σε σύγκριση με τα κασκόλ και είναι ένας έξυπνος τρόπος για να δείξεις τα νέα πουλόβερ σου".

Σε περίπτωση που δεν σε έχουμε πείσει ακόμα να δοκιμάσεις το micro trend του 2022, τα παρακάτω σύνολα θα σε εμπνεύσουν.

Style Inspo

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ