Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη παραδίδει μαθήματα στιλ | Πώς θα φορέσεις τη δερμάτινη φούστα της από το Zara

Η παρουσιάστρια σού δείχνει πως θα υιοθετήσεις τη μεγάλη τάση.

Ελένη Μενεγάκη NDP

Αναλύοντας τις τάσεις της φετινής σεζόν δεν μπορούσαμε από το να ξεχωρίσουμε εκείνη που συναντάμε πιο συχνά. Ο λόγος για το leather trend, δηλαδή τα δερμάτινα κομμάτια, που αποτελούν τους πρωταγωνιστές στα σύνολα των πιο κομψών γυναικών ανά τον κόσμο. Σε όποιον ινσταγκραμικό λογαριασμό και αν κατευθυνθούμε, όποιο στιλ και αν μελετήσουμε σίγουρα θα βρούμε τουλάχιστον 3 δερμάτινα κομμάτια να ξεχωρίζουν στο street style και την γκαρνταρόμπα τους. Το δερμάτινο δεν αποτελεί μία νέα τάση, ωστόσο, καμία άλλη σεζόν δεν έκανε τόσο αισθητή την παρουσία του ανάμεσα στα looks, τις συλλογές και κατ' επέκταση τις τάσεις της σεζόν. Βλέπουμε βασικά fashion items, από τα πιο εκκεντρικά στα πιο casual να ντύνονται με το leather trend και να αποκτούν έναν edgy χαρακτήρα, που μας αρέσει πολύ. Μάλιστα, ξεχωρίζουν τα δερμάτινα blazers και οι φούστες, που θυμίζουν κάτι από τα μινιμαλιστικά 90s. Ένα σχέδιο από την τελευταία κατηγορία έδωσε το παρών και στην γκαρνταρόμπα της Ελένης Μενεγάκη.

Πώς θα φορέσεις σωστά τη δερμάτινη φούστα σύμφωνα με την Ελένη Μενεγάκη

Επικοινωνιακή και ενθουσιώδης, είναι δύσκολο να μείνεις ασυγκίνητη στην παρουσία της Ελένης Μενεγάκη, ωστόσο, πολλάκις έχει τραβήξει την προσοχή μας με τις στιλιστικές της επιλογές. Μία από τις πρόσφατες εμφανίσεις της είχε και τη διάσημη τάση του leather trend, την οποία υιοθέτησε δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον σύνολο.

Loading...

Η παρουσιάστρια της μεσημεριανής εκπομπής ''Ελένη'' εμφανίστηκε στο πλατό του Mega με ένα λευκό ζεστό ζιβάγκο από το brand Falconeri, το οποίο είχε συνδυάσει με μία ψηλόμεση φούστα σε κυπαρισσί απόχρωση και knee high καφέ μπότες, που θα βρεις στη συλλογή του Zara. Η ίδια προτίμησε ένα σύνολο με πιο εκκεντρικές αποχρώσεις τηρώντας τον κανόνα των τριών χρωμάτων κάνοντας τη διαφορά από τις safe επιλογές.

Loading...

Το σύνολο της είναι ιδανικό για εσένα που σκοπεύεις να γυρίσεις στο γραφείο, καθώς θα σου προσφέρει την απαραίτητη ζεστασιά αλλά και θηλυκότητα χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στο στιλ σου λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Get the look

Ζιβάγκο από Ultralight Cashmere, Falconeri

Μίνι φούστα με δερμάτινη όψη, Zara

Knee high δερμάτινες μπότες, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ