Follow us

DSQUARED2 | Τα νέα σχέδια της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 είναι όσα χρειάζεσαι για να ανανεωθείς τη νέα σεζόν

Το σύγχρονο DNA της DSQUARED2 αποτυπώνεται στο ανεπιτήδευτο ύφος των νέων σχεδίων.

DSQUARED2 Courtesy of DSQUARED2

Τα αξεσουάρ είναι τα fashion items που κάνουν κάθε σύνολο να ξεχωρίζει για όλους τους σωστούς λόγους και αν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε ένα από αυτά θα ήταν τα γυαλιά ηλίου. Οι πιο κομψές γυναίκες και οι πιο κομψοί άντρες στον κόσμο έχουν τονίσει πως ένα στιλιστικά άρτιο look χρειάζεται οπωσδήποτε το σωστό ζευγάρι γυαλιών ηλίου και εμείς βρήκαμε τα σχέδια που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι '22 στη νέα συλλογή της DSQUARED2.

DSQUARED2 - S/S '22 | Ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου για κάθε περίσταση, αισθητική και στιλ

Η DSQUARED2 παρουσιάζει τη νέα συλλογή γυαλιών της που σχεδιάστηκε, παράχθηκε και διανεμήθηκε σε συνεργασία με την Safilo, τον παγκόσμιο ηγέτη στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή γυαλιών ηλίου, οράσεων και αθλητικών γυαλιών και προϊόντων, και πρόκειται να κυκλοφορήσει τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022.

Το σύγχρονο DNA της DSQUARED2 αποτυπώνεται στο ανεπιτήδευτο ύφος των νέων σχεδίων που ξεχωρίζουν για τις απροσδόκητες πινελιές τους αλλά και την χρωματική τους παλέτα, που ξεκινά από το εμβληματικό μαύρο και λευκό και φτάνει σε neon τόνους και έντονες αντιθέσεις.

Η νέα συλλογή γυαλιών αποτυπώνει μια ατίθαση και δυναμική αίσθηση και περιλαμβάνει μια πλήρη γκάμα γυαλιών ηλίου και οράσεως που διακρίνεται σε τέσσερις εκδοχές - Hype, Icon, Refined, Dynamic - οι οποίες αντιπροσωπεύουν τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της μάρκας DSQUARED2.

Με αίσθηση που απηχεί τη δεκαετία του '80, όπως αποτυπώνεται στην εμβληματική μάσκα αλλά και τα μοντέλα σε φόρμα δάκρυ από ασετάτ διπλής επίστρωσης, η συλλογή διαθέτει τη χαρακτηριστική υπογραφή, το φύλλο Σφενδάμου, καθώς και διαφορετικές εκδοχές του λογότυπου.

HYPE

Τα ανδρικά γυαλιά ηλίου σε φόρμα δάκρυ είναι κατασκευασμένα από έντονο ασετάτ με μεταλλική λεπτομέρεια στη μύτη. Στους βραχίονες διακρίνεται ανάγλυφο το λογότυπο DSQ2, στο εσωτερικό του δεξιού βραχίονα αναγράφεται η ένδειξη ''DSQUARED2 Ceresio 9 – Milano'', ενώ η λεπτομέρεια του φύλλου Σφενδάμου κοσμεί διακριτικά τα άνετα ακροβραχιόνια από ασετάτ.

Χρωματική παλέτα: ταρταρούγα/χρυσό με σκούρους γκρι φακούς, μαύρο/σκούρο μαυρισμένο ασημί με γκρι φακούς, μαύρο/χρυσό με πράσινους φακούς.

DSQUARED2 | Τα νέα σχέδια της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 είναι όσα χρειάζεσαι για να ανανεωθείς τη νέα σεζόν

Τα γυναικεία γυαλιά ηλίου σε σχήμα cat eye είναι κατασκευασμένα από ασετάτ με εμβληματικά μεταλλικά στοιχεία στο μπροστινό μέρος και λεπτούς, γυαλιστερούς μεταλλικούς βραχίονες. Στους βραχίονες διακρίνεται ανάγλυφο το λογότυπο DSQ2, στο εσωτερικό του δεξιού βραχίονα αναγράφεται η ένδειξη ''DSQUARED2 Ceresio 9 – Milano'', ενώ η λεπτομέρεια του φύλλου Σφένδαμου κοσμεί διακριτικά τα ακροβραχιόνια.

Χρωματική παλέτα: μαύρο/χρυσό με γκρι φακούς, ταρταρούγα με πράσινους φακούς, μαύρο με γκρι φακούς, κρεμ με κρεμ καθρεπτέ φακούς.

DSQUARED2

Τα ανδρικά γυαλιά ηλίου σε ορθογώνιο σχήμα είναι κατασκευασμένα από μέταλλο με ασετάτ λεπτομέρεια στη μύτη. Στους βραχίονες διακρίνεται ανάγλυφο το λογότυπο DSQ2, στο εσωτερικό του δεξιού βραχίονα αναγράφεται η ένδειξη ''DSQUARED2 Ceresio 9 – Milano'', ενώ η λεπτομέρεια του φύλλου Σφενδάμου κοσμεί διακριτικά τα άνετα ακροβραχιόνια από ασετάτ.

Χρωματική παλέτα: μαύρο/χρυσό με γκρι φακούς, ταρταρούγα/χρυσό με πράσινους ντεγκραντέ φακούς, ταρταρούγα/σκούρο μαυρισμένο ασημί με μπλε φακούς, μαύρο/σκούρο μαυρισμένο ασημί με ασημί καθρεπτέ φακούς.

DSQUARED2

Τα γυναικεία γυαλιά ηλίου σε σχήμα πεταλούδας διαθέτουν έντονες γεωμετρίες από ασετάτ. Στους βραχίονες διακρίνεται το μεταλλικό λογότυπο DSQ2, στο εσωτερικό του δεξιού βραχίονα αναγράφεται η ένδειξη ''DSQUARED2 Ceresio 9 – Milano'', ενώ η λεπτομέρεια του φύλλου Σφενδάμου κοσμεί διακριτικά τα ακροβραχιόνια.

Χρωματική παλέτα: μαύρο με πράσινους φακούς, ταρταρούγα με σκούρους γκρι φακούς, μαύρο με γκρι φακούς, μαύρο/χρυσό με καφέ ντεγκραντέ φακούς.

ds

ICON

Unisex, υπερμεγέθης μάσκα με αποσπώμενο visor που διακρίνεται για το χαρακτό λογότυπο ICON σε χρωματική αντίθεση. Στους βραχίονες από ασετάτ διπλής επίστρωσης έχουν χαραχτεί οι ενδείξεις ''SUPERVISOR'' και ''DSQUARED2'', ενώ στα ακροβραχιόνια διακρίνεται η λεπτομέρεια του φύλλου Σφένδαμου.

Χρωματική παλέτα: μαύρο με σκούρους γκρι φακούς, λευκό με ασημί φακούς.

DSQUARED2

Unisex, στρογγυλεμένη μάσκα με τα εμβληματικά μεταλλικά στοιχεία στο μπροστινό της μέρος. Στους βραχίονες από ασετάτ διπλής επίστρωσης έχει χαραχτεί το λογότυπο ''ICON'' σε χρωματική αντίθεση, ενώ στα ακροβραχιόνια διακρίνεται η λεπτομέρεια του φύλλου Σφένδαμου.

Χρωματική παλέτα: μαύρο με πράσινο λογότυπο ICON στους γκρι φακούς, μαύρο/λευκό με γκρι φακούς, λευκό/μαύρο με ασημί καθρεπτέ φακούς.

DSQUARED2

Τα ανδρικά γυαλιά ηλίου σε ορθογώνιο σχήμα και επίπεδο σχεδιασμό στο μπροστινό τους μέρος είναι κατασκευασμένα από ασετάτ διπλής επίστρωσης με εμβληματικές μεταλλικές λεπτομέρειες στο μπροστινό τους μέρος. Στους βραχίονες έχει χαραχτεί το λογότυπο "ICON" σε χρωματική αντίθεση, ενώ στα ακροβραχιόνια διακρίνεται η λεπτομέρεια του φύλλου Σφένδαμου.

Χρωματική παλέτα: μαύρο/λευκό με σκούρους γκρι φακούς, ματ μαύρο/λευκό με ασημί καθρεπτέ φακούς, μπλε/λευκό με μπλε φακούς, μαύρο/κόκκινο με κόκκινους καθρεπτέ φακούς, πορτοκαλί/ με χρυσό λογότυπο ICON στους γκρι φακούς, μοτίβο καμουφλάζ με σκούρους γκρι φακούς.

DSQUARED2

Τα γυναικεία γυαλιά ηλίου σε αυστηρό σχήμα cat eye είναι κατασκευασμένα από ασετάτ διπλής επίστρωσης με εμβληματικές μεταλλικές λεπτομέρειες στο μπροστινό τους μέρος. Στους βραχίονες έχει χαραχτεί το λογότυπο ''ICON'' σε χρωματική αντίθεση, ενώ στα ακροβραχιόνια διακρίνεται η λεπτομέρεια του φύλλου Σφένδαμου.

Χρωματική παλέτα: μαύρο/λευκό με σκούρους γκρι φακούς, μαύρο με γκρι φακούς, μαύρο/ροζ με μοβ καθρεπτέ φακούς, λευκό/μαύρο με ασημί καθρεπτέ φακούς, ροζ με ροζ λογότυπο ICON στους γκρι φακούς.

DSQUARED2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ