Follow us

Τάσεις 2022 | 7 tote τσάντες που χωρούν όσα χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου

Μπορεί οι μικροσκοπικές τσάντες να είναι το must have των εμφανίσεων μας, όμως, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με μία tote.

Τάσεις 2022 | 7 tote τσάντες που χωρούν όσα χρειάζεσαι στην καθημερινότητα σου Pixel Formula

Δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να προετοιμάσεις την γκαρνταρόμπα σου για τη νέα σεζόν της Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022. Μπορεί να βρισκόμαστε στις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου, ωστόσο, το μυαλό μας τρέχει στα ζεστά απογεύματα του επόμενου μήνα, που ουσιαστικά είναι λίγες ημέρες μακριά. Ποια δεν θέλει να βάλει στην άκρη επιτέλους τα ζεστά πλεκτά, τα υπέρογκα πανωφόρια και το layering ρούχων; Κάπως έτσι λοιπόν αφιερωθήκαμε στη μελέτη των τάσεων της νέας σεζόν του '22 και η αλήθεια είναι πως μας έφεραν ενθουσιασμό. Πέρα από την Y2K αισθητική, την επιστροφή της μίνι φούστας αλλά και την επάνοδο των χαμηλοκάβαλων τζιν παντελονιών, η κατηγορία των αγαπημένων μας αξεσουάρ - και φυσικά αναφερόμαστε στις τσάντες - είναι πολύ ανανεωμένη.

Loading...

Στις πασαρέλες είδαμε την επιστροφή των shoulders bags με μακρύ λουρί, δερμάτινες λεπτομέρειες και logos. Για άλλη μία χρονιά η logomania ντύνει τα αγαπημένα μας fashion items σε μία εποχή που τα μονογράμματα καθορίζουν τόσο την αξία των αντικειμένων όσο και των εμφανίσεων. Βέβαια, σίγουρα θα βρούμε και σχέδια των εν λόγω τσαντών με την αισθητική της διακριτικής πολυτέλειας, εκείνης που έχει περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό της.

Loading...

Πέρα από αυτές, στις τάσεις βλέπουμε παστέλ αποχρώσεις να ''ντύνουν'' μία ποικιλία σχεδίων φέρνοντας περισσότερο χρώμα στα ανοιξιάτικα looks. Είναι μία μικρή fun πινελιά, που θα βοηθήσει τις λάτρεις των ουδέτερων αποχρώσεων να διαφοροποιηθούν. Οι τετράγωνες τσάντες χειρός αλλά και οι bucket (ναι δεν θα πάνε πουθενά τα κομψά ''κουβαδάκια'') θα κρατηθούν από τις πιο ενημερωμένες fashionistas. Οι κρύσταλλοι και τα στρας θα μας συνοδεύσουν και σε αυτή τη σεζόν όπως και οι crochet τσάντες, ενώ επιστρέφουν δυναμικά και οι μεγάλες tote τσάντες, που πληρούν τη γενική αισθητική της ανοιξιάτικης σεζόν. Στις τελευταίες θα εστιάσουμε σήμερα.

Η επιστροφή της tote τσάντας είναι γεγονός

Η επιστροφή στην επαγγελματική ζωή είναι πλέον δεδομένη. Γυρνώντας στα γραφεία θα χρειαστούμε μία τσάντα, που να χωράει όλα τα ''απαραίτητα'' της ημέρας, χωρίς να αφαιρεί πόντους από τις εμφανίσεις μας. Το λάπτοπ, οι φορτιστές, τα αντισηπτικά και τα διάφορα νεσεσέρ πρέπει να βρίσκονται πάντα μαζί μας και συνεπώς μέσα στην τσάντα μας. Η μόδα για αυτό τον λόγο μας προτείνει κομψές tote τσάντες σε διάφορα σχέδια, για να ανανεώσουμε και να εξελίξουμε το office look.

Chanel, Altuzarra, Louis Vuitton και Tory Burch προτείνουν τη διαχρονική μορφή της, ενώ Dior, Coach και Prada επανασυστήνουν το briefcase στην πιο θηλυκή και ενδιαφέρουσα εκδοχή του.

Loading...

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις προσιτές εκδοχές των προτάσεων της μόδας για τις tote τσάντες που θα κρατήσεις την άνοιξη 2022.

Tote τσάντα με λουρί, Marc Jacobs

Tote πράσινη τσάντα, Zara

Tote τσάντα, Trussardi

Tote τσάντα με σούρες, Mango

Tote τσάντα, Longchamp

Tote τσάντα, Callista Crafts

Tote τσάντα, Guess

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ