Follow us

Η απόλυτη εμπειρία shopping στις εκπτώσεις όπως τη βιώνει μία fashion editor

Το The Mall Athens είναι ο ιδανικός προορισμός για αγορές την περίοδο των εκπτώσεων.

shopping iStock

Εάν με ρωτήσει κανείς ποια είναι η ηλικία στην οποία συνειδητοποίησα πως αγαπώ τη μόδα, η απάντηση είναι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Ήμουν το κοριτσάκι που συνδύαζε στην εντέλεια κάθε σύνολο ήδη από το νηπιαγωγείο, που ξόδευε όλα τα χρήματα της ως έφηβη για να αγοράσει περιοδικά μόδας και που ανυπομονούσε να έρθει η στιγμή για να ανανεώσει τη γκαρνταρόμπα της.

Για εμένα ωστόσο, ο όρος "ανανέωση” σημαίνει πολλά περισσότερα από μία απλή βόλτα στα καταστήματα. Κάθε φορά που επιλέγω να κάνω αγορές από τα αγαπημένα μου καταστήματα, επιθυμώ να απολαύσω μία ολοκληρωμένη shopping εμπειρία που συνδυάζει όλα όσα χρειάζομαι, δηλαδή μόδα, διασκέδαση, ευκολία και budget friendly αγορές.

Φαντάζεστε λοιπόν τον ενθουσιασμό και την ικανοποίηση που νιώθω κάθε φορά που βρίσκομαι στο εμπορικό κέντρο, The Mall Athens, το οποίο όχι μόνο συνδυάζει ακριβώς ό,τι χρειάζομαι, μου προσφέρει πολλές περισσότερες ευκαιρίες για αγορές και διασκέδαση.

Η απόλυτη εμπειρία shopping στις εκπτώσεις όπως τη βιώνει μία fashion editor

Ως fashion editor αλλά και γυναίκα που αγαπά τη μόδα, γνωρίζω πολύ καλά πως η καλύτερη περίοδος για να επισκεφτεί κανείς το The Mall Athens είναι η περίοδος των εκπτώσεων. Εάν θέλεις να επισκεφτείς και εσύ το The Mall Athens, σου προτείνω να το κάνεις σίγουρα αυτή την εποχή, αφού έως και τις 28 Φεβρουαρίου τα 195 καταστήματα του εμπορικού κέντρου προσφέρουν εκπτώσεις, ώστε να κάνεις τις πιο έξυπνες αγορές για εσένα και την οικογένεια σου.

Η ημέρα μίας fashion editor στο The Mall Athens

Για να απολαύσω στο έπακρο τις αγορές μου στο The Mall Athens αποφάσισα να διοργανώσω μία ημέρα γεμάτη με shopping και στιγμές με αγαπημένα μου πρόσωπα. Αρχικά, επισκέφτηκα το εμπορικό κέντρο μόνη μου ώστε να έχω την ευκαιρία να ζήσω την εμπειρία στο έπακρο. Επισκέφτηκα τα αγαπημένα μου καταστήματα, τα οποία προσέφεραν τις καλύτερες εκπτώσεις που θα μπορούσα να βρω. Κάπως έτσι και χωρίς ιδιαίτερο κόπο, κατάφερα να αγοράσω όλα τα κομμάτια που χρειαζόμουν και έλειπαν από τη γκαρνταρόμπα μου στις πιο budget friendly τιμές, ενώ απόλαυσα τη βόλτα στους aesthetically pleasing χώρους του The Mall Athens. Επιπλέον, βρήκα το τέλειο δώρο για τον σύντροφο μου, που έχει γενέθλια σε λίγο καιρό και ανακάλυψα μερικά νέα διακοσμητικά για να ανανεώσω το σπίτι μου.

The Mall Athens

Επειδή όμως το shopping δεν σταματά ποτέ στο The Mall Athens, στη συνέχεια συνάντησα την καλύτερη φίλη μου, η οποία είχε επίσης όρεξη για ανανέωση. Αφού είχα κάνει τη δική μου έρευνα, γνώριζα ακριβώς που να την κατευθύνω για να κάνεις τις αγορές της σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ με τις πιο προνομιακές τιμές. Η βόλτα στα καταστήματα μάς έφτιαξε τη διάθεση και μας άνοιξε την όρεξη. Συνεπώς, κατευθυνθήκαμε στον τρίτο όροφο του The Mall Athens όπου βρίσκονται όλα τα καταστήματα εστίασης και απολαύσαμε καφέ και brunch ενώ σχολιάζαμε τις αγορές μας και ανταλλάξαμε ιδέες για διάφορα looks που θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε με όσα είχαμε μόλις αγοράσει.

Το πρόγραμμα μου δεν είχε τελειώσει ακόμα και η μέρα μου συνεχίστηκε στο The Mall Athens, αφού μετά τη φίλη μου συναντήθηκα με το βαφτιστήρι μου. Λατρεύω να περνώ χρόνο μαζί του και το The Mall Athens δεν είναι μόνο ο απόλυτος προορισμός για shopping, αλλά και για διασκέδαση με παιδιά. Αρχικά περιπλανηθήκαμε στα καταστήματα παιδικής ένδυσης, τα οποία προσέφεραν επίσης πολύ προνομιακές εκπτώσεις, έφτασε η fun στιγμή της ημέρας. Δηλαδή, η επίσκεψη στον παιδότοπο. Εκείνος έπαιξε με ασφάλεια στον παιδότοπο του The Mall Athens, ενώ εγώ απόλαυσα το γεύμα μου σε ένα από τα εστιατόρια του τρίτου ορόφου. Ολοκληρώσαμε την ημέρα μας, παρακολουθώντας τη νέα παιδική ταινία που μόλις κυκλοφόρησε στο cinema και φυσικά ήταν διαθέσιμη στο The Mall Athens.

The Mall Athens

Εάν αναρωτιέσαι, λοιπόν, πως περνά την ημέρα της μία fashion editor στο The Mall Athens, ακριβώς αυτό είναι το πρόγραμμα. Γεμάτο από αγορές σε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ για όλη την οικογένεια και το σπίτι που βρήκα με έκπτωση, διασκέδαση με φίλους και ποιοτικό χρόνο με το βαφτιστήρι μου. Ακριβώς αυτό προτείνω να κάνεις και εσύ. Να επισκεφτεί το The Mall Athens, να περιηγηθείς στους ορόφους του, να επισκεφτείς τα καταστήματα του και είμαι σίγουρη πως θα βρεις ακριβώς ό,τι λείπει από τη συλλογή σου και μάλιστα σε τιμές που δεν θα σε βγάλουν εκτός budget. Το shopping άλλωστε είναι μία από τις ομορφότερες απολαύσεις και το The Mall Athens είναι ιδανικός προορισμός.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ