Follow us

Σαν Παριζιάνα | Τα κομψά looks της Τόνιας Σωτηροπούλου στο Παρίσι

Οι ανεπιτήδευτες και αβίαστα chic της εμφανίσεις.

Τόνια Σωτηροπούλου

Ιδιαίτερη είναι η θέση που έχει στην καρδιά της Τόνιας Σωτηροπούλου η Πόλη του Φωτός, όπου και ταξίδεψε πρόσφατα προκειμένου να ξεκουραστεί και να αλλάξει παραστάσεις.

Η ηθοποιός περπάτησε στους δρόμους του Παρισιού σαν μια σωστή Γαλλίδα, επενδύοντας σε κομψά και απλά looks που δικαιώνουν τη "less is more" ανεπιτήδευτα κομψή στιλιστική τους λογική.

Loading...

Όσοι την ακολουθούν στο Instagram, έχουν σίγουρα αντιληφθεί την αγάπη της για τη μόδα, η οποία αποδεικνύεται από τις πάντα προσεγμένες της εμφανίσεις, ενώ μεγάλη είναι η αδυναμία της για τις maxi φούστες και φορέματα, τα απλά τζιν και T-shirts, αλλά και τα μακριά παλτό που την κρατούν ζεστή στις χειμερινές της εξόδους.

Sporty Chic

Όπως βλέπουμε σε μία λήψη του φωτογράφου Αλέξανδρου Μακρή, η Τόνια Σωτηροπούλου για μια από τις βόλτες της στο δρόμους του Παρισιού κατάφερε να είναι chic αλλά και πολύ άνετη επιλέγοντας εφαρμοστό γκρι παντελόνι, τοπ στην ίδια απόχρωση και λευκά tracksole μποτάκια. Το casual look της ολοκλήρωσε με ένα oversized παλτό στο χρώμα του πάγου.

Paris, her eternal love

Loading...

Σε επόμενη εξόρμησή της την είδαμε να φορά ένα από τα διαχρονικά αγαπημένα αξεσουάρ των Γαλλίδων, ποζάροντας με σκούρο γκρι μπερέ, πάλι στον φακό του Αλέξανδρου Μακρή.

Σαν Παριζιάνα | Τα κομψά looks της Τόνιας Σωτηροπούλου στο Παρίσι

Με λευκό Forel μακρύ παλτό και μαύρα ankle boots, φωτογραφήθηκε με το urban φόντο του μπαλκονιού της στο Παρίσι και je ne sais quoi διάθεση.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ