Paris Haute Couture | Τα street style looks που θα εμπνεύσουν τα χειμερινά σύνολα μας

Το χειμερινό στιλ αποκτά έναν γαλλικό αέρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ

Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μήνα του 2022, η εβδομάδα μόδας υψηλής ραπτικής πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι με τους σχεδιαστές να παρουσιάζουν τις συλλογές τους και να μας υπενθυμίζουν πως η μόδα είναι μία από τις ομορφότερες μορφές τέχνης.

Εκτός από τις haute couture δημιουργίες ωστόσο, οι street style εμφανίσεις των fashion insiders μας γέμισαν με έμπνευση. Οι gurus της μόδας κάθισαν στο front row των επιδείξεων μόδας, φορώντας τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας, προτείνοντας μας τρόπους για να τις υιοθετήσουμε και εμείς.

Διαβάστε Επίσης

Τα ταγέρ από σοφιστικέ υφάσματα όπως το tweed, οι συνθετικές γούνες σε χρώματα όπως η pastel εκδοχή του κίτρινου, οι knee length μπότες, τα πλεκτά glittery φορέματα, τα statement κοσμήματα, τα platform shoes και τα δερμάτινα πανωφόρια είναι μερικές από τις τάσεις που επέλεξαν οι fashionistas για τις street style εμφανίσεις τους.

Το βασικό μήνυμα που έστειλαν οι Παριζιάνες και οι ambassadors των οίκων είναι μία πιο fun προσέγγιση του στιλ. Πώς αξίζει δηλαδή, να φοράμε ό,τι μας κάνει να νιώθουμε όμορφα, να προσαρμόζουμε τις τάσεις στο δικό μας στιλ και να μη διστάζουμε να πειραματιζόμαστε στιλιστικά.

Τα looks που ξεχωρίσαμε

Διαβάστε Επίσης