Follow us

Οι fashionistas αποφάσισαν ποια είναι η αγαπημένη τους τάση για αυτή τη σεζόν

Εάν αναρωτιέσαι τι θα φορέσεις την άνοιξη του 2022, οι fashion experps έχουν την απάντηση.

Chiara Ferragni Splash News / Ideal Image

Μπορεί ακόμα να βρισκόμαστε στον χειμώνα, ωστόσο ως λάτρεις της μόδας που θέλουμε να υποδεχτούμε τη νέα σεζόν προετοιμασμένες έχουμε ήδη να διαβάζουμε και να αναζητούμε τα πάντα για τις ανοιξιάτικες τάσεις. Για ακόμα μία φορά, ο κόσμος της μόδας δεν θα απογοητεύσει καμία μας, αφού τα trends που θα μας απασχολήσουν την άνοιξη είναι τόσο εντυπωσιακά και ποικίλα που θα ικανοποιηθεί ακόμα και η πιο απαιτητική fashionista.

Διαβάστε Επίσης

Ανάμεσα σε όλα τα trends που παρουσίασαν οι σχεδιαστές για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, υπάρχει ένα συγκεκριμένο που έχει ενθουσιάσει τόσο πολύ τις experts της μόδας που έχουν ήδη ξεκινήσει να το φορούν. Μας δείχνουν παράλληλα διαφορετικούς τρόπους για να το υιοθετήσουμε και εμείς.

Ο λόγος για τα ταγιέρ, ένα co-ord από το παρελθόν που επανέρχεται πιο ανανεωμένο και updated από ποτέ στην επικαιρότητα της μόδας. Με αφορμή την εβδομάδα μόδας υψηλής ραπτικής που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι επιβεβαιώσαμε πως αυτή είναι η αγαπημένη τάση των πιο ενημερωμένων fashion insiders, αφού αρκετές από αυτές επέλεξαν να φορέσουν ένα ταγιέρ για να παρακολουθήσουν τις επιδείξεις μόδας των οίκων μόδας.

Διαβάστε Επίσης

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Beatrice Borromeo. Η ιταλίδα δημοσιογράφος και σύζυγος του Pierre Casiraghi, με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα παιδί, είναι μία από τις ambassador του οίκου Dior και παρακολούθησε το show του οίκου από το front row. Για την εν λόγω εμφάνιση της, η Beatrice Borromeo φόρεσε ένα ταγιέρ σε κρεμ απόχρωση και το συνδύασε με nude γόβες και μία handbag στην ίδια απόχρωση.

Η Chiara Ferragni, επίσης, επέλεξε ένα ταγιέρ σε πράσινη απόχρωση για την εμφάνιση της στο haute couture σόου του οίκου Dior. Η influencer συνδύασε το ταγιέρ της με καλσόν δίχτυ, knee length μαύρες μπότες και τη Lady Dior τσάντα σε εξίσου μαύρη απόχρωση.

Η creative director του οίκου Dior, Maria Grazia Chiuri, συμπεριέλαβε αυτό το τόσο ξεχωριστό co-ord στη συλλογή του οίκου Dior για την άνοιξη του 2022. Συγκεκριμένα, δημιούργησε ταγιέρ που αποτελούνται από mini φούστες και boxy jackets σε αποχρώσεις όπως το πορτοκαλί ή το πράσινο (όπως αυτό της Chiara Ferragni), συνδυάζοντας το σύγχρονο sexiness με το coolness.

Διαβάστε Επίσης

Ένας ακόμα οίκος μόδας που έστρεψε την προσοχή του στα ταγιέρ είναι ο Chanel, ο οποίος μας προτείνει να προσθέσουμε στη συλλογή μας ένα τέτοιο σύνολο σε αποχρώσεις όπως το λιλά και το κίτρινο pastel. Ωστόσο, η Chriselle Lim, η influencer με τους 1,5 εκατομμύριο followers στο Instagram, για την εμφάνιση της στο show του γαλλικού οίκου, επέλεξε να φορέσει ένα tweed ταγιέρ. Η fashionista επέλεξε μία πιο girly προσέγγιση για το σύνολο της και συνδύασε το ταγιέρ της με cropped λευκό πουκάμισο, μαύρο καλσόν και μποτάκια με τετράγωνο τακούνι.

Τα ταγιέρ λοιπόν είναι η τάση που θα μας απασχολήσει περισσότερο τους επόμενους μήνες, ενώ ευτυχώς για όλες μας υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να υιοθετήσουμε το εν λόγω trend.

Η αγαπημένη τάση των fashionistas

Loading...
Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ