Η Τόνια Σωτηροπούλου ταξίδεψε στο Παρίσι και δημιούργησε looks που θα ζήλευε κάθε fashionista

Πώς θα ντυθείς σαν Παριζιάνα fashionista σύμφωνα με την Τόνια Σωτηροπούλου;

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ

Μία από τις δραστηριότητες που μας έλειψαν πολύ τα τελευταία χρόνια λόγω του lockdown που προκάλεσε ο Covid-19 είναι τα ταξίδια, τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό. Ακριβώς το ίδιο φαίνεται πως νιώθει η Τόνια Σωτηροπούλου, αφού καλωσόρισε το 2022 με ένα ταξίδι στην Πόλη του Φωτός.

Η ηθοποιός βρέθηκε για κάποιες ημέρες στο Παρίσι και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram φωτογραφίες τόσο από τα τοπία της γαλλικής πρωτεύουσας όσο και από τα looks της. Η Τόνια Σωτηροπούλου που ξεχωρίζει για το στιλ και την minimal αισθητική της, δημιούργησε σύνολα που θα ζήλευε κάθε fashionista.

Η χρωματική παλέτα που επέλεξε για τα σύνολα της στο Παρίσι είναι το λευκό, το μπεζ, το off white, το μαύρο και το γκρι. Το ζευγάρι παπούτσια που δεν αποχωρίστηκε είναι τα combat μποτάκια σε off white τόνο που συνδυάζουν άνεση με κομψότητα και συνδυάζονται εύκολα με διάφορα looks. Η Τόνια Σωτηροπούλου τα φόρεσε με skinny παντελόνι, με κοστούμι, αλλά και με ολόσωμη φόρμα. Όσον αφορά στα αξεσουάρ, δεν αποχωρίστηκε το αγαπημένο των Παριζιάνων, δηλαδή τον μπερέ.

Από τα πιο εντυπωσιακά looks που δημιούργησε είναι εκείνο με το μπεζ κοστούμι, αλλά και το σύνολο με το λευκό παλτό. Η Τόνια Σωτηροπούλου μάλιστα υιοθέτησε ένα από τα αγαπημένα styling tricks των fashionistas και συνδύασε τα combat μποτάκια της με tracksuit σε μπεζ απόχρωση.

Τα looks της Τόνιας Σωτηροπούλου στο Παρίσι

Διαβάστε Επίσης