Follow us

Αυτό είναι το αξεσουάρ που φορούν όλα τα cool girls φέτος τον χειμώνα

Το αξεσουάρ που θα κάνει το κρύο πιο υποφερτό.

street style Pixel Formula

Κάθε χρόνο, οι γυναίκες που αγαπούν τη μόδα και επιθυμούν να έχουν προσεγμένο και up to date στιλ ανυπομονούν για τη στιγμή που οι οίκοι μόδας θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους και κατ'επέκταση τις νέες τάσεις της μόδας. Σε δεύτερο χρόνο, οι fashion experts και οι δημοσιογράφοι μόδας αποκωδικοποιούν τις εν λόγω τάσεις και προτείνουν τρόπους που μπορούμε να τα υιοθετήσουμε. Πολύ συχνά μάλιστα εμφανίζονται και κάποια άλλα, micro trends κυρίως μέσα από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Instagram και το Tik Tok.

Διαβάστε Επίσης

Το χειμώνα 2022, οι influencers της μόδας έχουν επιλέξει το αγαπημένο τους αξεσουάρ, που σίγουρα το έχεις και εσύ στη συλλογή σου και το έχουν αναδείξει ως το απόλυτο must have της σεζόν. Ο λόγος για το κασκόλ, το αξεσουάρ που ομορφαίνει κάθε σύνολο και κάνει το κρύο πιο υποφερτό.

Όσο χαμηλή κι αν είναι η θερμοκρασία όποιο κι αν είναι το dress code, πάντα θα μπορείς να βρεις ένα κασκόλ που θα ταιριάζει με το σύνολο σου. Για τον φετινό χειμώνα ωστόσο, τα κασκόλ που επιλέγουν οι πιο cool fashionistas είναι εκείνα σε γήινες αποχρώσεις αλλά και τα καρό κασκόλ, ενώ έχουν δείξει ένα επιπλέον ενδιαφέρον για τα κασκόλ με κρόσσια.

Όσον αφορά στο styling, οι συνδυασμοί και τρόποι που μπορείς να φορέσεις ένα κασκόλ είναι διάφοροι. Μπορείς απλώς να το τυλίξεις γύρω από τον λαιμό σου, να το αφήσεις απλώς επάνω στους ώμους ή να το σταθεροποιήσεις με μία ζώνη γύρω από τη μέση σου. Το σίγουρο είναι πως τα κασκόλ δεν θα σε βοηθήσουν μόνο για να αντιμετωπίσεις το κρύο, αλλά θα κάνουν τα χειμερινά σύνολα πιο κομψά και εντυπωσιακά.

Style Inspo

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Editor's Picks

Μαλακό κασκόλ Stradivarius

Χρωματιστό κασκόλ πιε ντε κοκ Stradivarius

Καρό παστέλ κασκόλ Bershka

Καρό κασκόλ κρόσσια Mango

Κασκόλ με λεπτή πλέξη Zara

Κασκόλ Zara

Κασκόλ πλεκτό κρόσια Mango

Καρό κασκόλ H&M

Κασκόλ με κρόσσια H&M

Κασκόλ H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ