Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Φόρεσε το αγαπημένο μπουφάν των influencers για τα χιόνια

Όσο κρύο κι αν έχει, αυτό είναι το μπουφάν θα σε κρατήσει ζεστή.

xristina mpompa NDP Photo Agency

Χαμηλή θρμοκρασία, χιόνια, βροχή. Όσο κι αν είμαστε fans του χειμώνα, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως μας προσθέτει κάποιες έξτρα προκλήσεις, κυρίως όσον αφορά στο στιλ μας. Καθεμία από εμάς θα πρέπει να βρει τα ρούχα που την κάνουν να νιώθει άνετα στο κρύο χωρίς ωστόσο να νιώθει πως δεν είναι κομψή.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα πανωφόρια, που πρωταγωνιστούν στη χειμερινή μόδα, αφού είναι εκείνα που μας προστατεύουν από το κρύο και κλέβουν τις εντυπώσεις σε μία εμφάνιση. Φέτος, μία από τις πιο ξεχωριστές outerwear τάσεις είναι τα shearling coats, δηλαδή τα παλτό που έχουν επένδυση από επεξεργασμένη προβιά. Αυτό το στιλ πανωφοριού έχει κερδίσει την προσοχή των fashion inlfluencers, οι οποίες το ξεχώρισαν, το φόρεσαν και μας έδειξαν νέα στιλιστικά combos.

Ανάμεσα τους και η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία ξεχωρίζει με το στιλ της. Η influencer δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instargam, στην οποία φορά μπεζ παντελόνι, μπεζ πλεκτό πουλόβερ και έχει ολοκληρώσει την εμφάνιση της με ένα παλτό με shearling επένδυση σε γήινες αποχρώσεις. Η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε να φορέσεις αυτό το look στη βόλτα της στα χιόνια, υπενθυμίζοντας μας πως αυτό το στιλ πανωφοριού είναι ιδανικό ακόμα και για τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Συνεπώς εάν σκέφτεσαι να κάνεις μία αγορά, ένα shearling πανωφόρι είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για τον χειμώνα.

Το look της Χριστίνας Μπόμπα

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ