Follow us

Spring Trends 2022 | Τι θα φορέσουμε και τι θα αποφύγουμε από τις ανοιξιάτικες τάσεις

Η μόδα μάς προσφέρει ποικιλία στο ανοιξιάτικο ντύσιμο, όμως, ποιες τάσεις αξίζουν πραγματικά;

Sprint Trends | Τι θα φορέσουμε και τι θα αποφύγουμε από τις ανοιξιάτικες τάσεις Pixel Formula

Κάθε σεζόν έχει τις δικές τις τάσεις και η αλήθεια είναι πως η ανάδειξη των επικρατέστερων είναι μία δύσκολη υπόθεση. Είναι τόσα πολλά τα fashion brands και οι οίκοι, που οι προτάσεις τους μπορεί να χαθούν μέσα σ' όλες αυτές τις γεμάτες λάμψη και δημιουργικότητα συλλογές. Για αυτό, όμως, υπάρχουν και οι trendsetters που κάνουν λίγο πιο εύκολη τη δουλειά μας ξεχωρίζοντας εκείνες που συμβαδίζουν με τις επιθυμίες και τις ανάγκες μας. Βέβαια, ας μην ξεχνάμε και εκείνες που αναδύονται από το street style αλλά και τις γκαρνταρόμπες των fashionistas με την στιλιστική επιρροή σε εκατομμύρια ανθρώπους. Κάπως έτσι για τη νέα σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 μαζεύονται αμέτρητες τάσεις μόδας, ανάμεσα στις οποίες θα βρει ο καθένας εκείνη που του/της ταιριάζει καλύτερα.

Το 2022 στις τάσεις ξεχωρίζουν, η Y2K αισθητική που φέρει πολλές έντονες χρωματικές αντιθέσεις και λάμψη με πολλά στρας. Παράλληλα, βλέπουμε την επάνοδο του preppy-cottage look με τις ρομαντικές πινελιές και την άκρως θηλυκή αισθητική να ντύνει ρούχα και υποδήματα. Οι τάσεις δεν περιορίζονται εδώ, ωστόσο, σήμερα θα κάνουμε λόγο για εκείνες που αξίζει να υιοθετήσεις και εκείνες που καλύτερα να αποφύγεις.

Stylecaster | Τι θα φορέσουμε και τι θα αποφύγουμε την άνοιξη 2022

Λέμε όχι στα χαμηλοκάβαλα παντελόνια και επιμένουμε στα ψηλόμεσα: Μπορεί τα low-rise pants να αποτελούν τάση της ανοιξιάτικης μόδας, όμως περισσότερες fashionistas αγαπούν τα δεύτερα, καθώς τα θεωρούν πιο κολακευτικά, κομψά και άνετα σε σύγκριση με τα πρώτα.

Loading...

Θα αποφύγουμε τα κομμάτια με τα υπερβολικά cutouts και τις λεπτές γραμμές υφάσματος: Ας είμαστε ειλικρινείς, μπορεί να φαίνονται cool και να τα βλέπουμε παντού στις προτάσεις των σχεδιαστών, όμως, μπορεί να αποδειχτούν τρομερά άβολα, risqué και να αφαιρέσουν πόντους από την εμφάνιση σου. Θα προτιμήσουμε με πιο διακριτικά κοψίματα και κολακευτικές σιλουέτες.

Loading...

Βάζουμε στην άκρη τις υπερβολικά μικρές τσάντες και προτιμάμε τις tote: Επιστρέφοντας στην καθημερινότητα και την ζωή του γραφείου, οι μικρές τσάντες αποδεικνύονται μη πρακτικές. Τη θέση τους παίρνουν οι κλασικές ευρύχωρες tote.

Loading...

Οι ψηλές μυτερές γόβες μάς αποχαιρετούν. Οι μπαλαρίνες και τα kitten heels τις αντικαθιστούν: Όσο κομψές και αν είναι οι γόβες που κυριάρχησαν στο glam style του χειμώνα, δεν αποτελούν την ιδανική επιλογή για τις πιο ζεστές ημέρες. Οι μπαλαρίνες και τα kitten heels από την άλλη πλευρά αναδεικνύονται στα απαραίτητα του ανοιξιάτικου ντυσίματος.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ