Follow us

Η Ελεονώρα Μελέτη για shopping | Πώς συνδύασε το λευκό πουκάμισο με sneakers

Το look της είναι ιδανικό για το γραφείο αλλά και τη χαλαρή σου βόλτα.

Ελεονώρα Μελέτη MEGA

Αυτή η περίοδος είναι η ιδανική για να ανανεωθείς λίγο πριν πιάσουν οι ζέστες της άνοιξης. Μην ξεχνάς πως διανύουμε ήδη τον τελευταίο μήνα του χειμώνα και όλα τα βλέμματα, όπως και η προσοχή των fashion lovers, είναι στραμμένα προς τις τάσεις της άνοιξης και τα νέα drops των brands. Έτσι, οι περισσότερες από εμάς κατευθύνονται στα κοντινότερα εμπορικά κέντρα για να δουν από κοντά τις νέες αφίξεις. Ανάμεσα τους και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία κέντρισε το ενδιαφέρον μας με το χαλαρό και on trend σύνολο της.

Η Ελεονώρα Μελέτη παραδίδει μαθήματα ανοιξιάτικου στιλ

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε πρόσφατα μία άκρως ανοιξιάτικη εμφάνιση, που μάς έδωσε στιλιστική έμπνευση για τις casual βόλτες. Η παρουσιάστρια, που επέστρεψε φέτος δυναμικά στο τηλεοπτικό προσκήνιο, φαίνεται πως είχε την ίδια επιθυμία με εμάς και βρέθηκε στο εμπορικό κέντρο Golden Hall για να προσθέσει στη δική της γκαρνταρόμπα τα απαραίτητα ανοιξιάτικα must-haves.

Για την casual βόλτα της η Ελεονώρα Μελέτη επέλεξε να φορέσει άνετες γραμμές, κάτι που σου προτείνουμε και εμείς αν σκοπεύεις να κάνεις ψώνια ή να απολαύσεις ένα περίπατο το Σαββατοκύριακο. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια επέλεξε ένα loose τζιν παντελόνι σε μπλε απόχρωση, το οποίο συνδύασε με ένα λευκό πουκάμισο και μία λιλά πλεκτή ζακέτα με μαύρα κουμπιά. Το look της ολοκληρώθηκε φυσικά με άνετα αθλητικά παπούτσια.

Η Ελεονώρα Μελέτη για shopping | Πώς συνδύασε το λευκό πουκάμισο με sneakers

Γιατί μάς άρεσε η casual εμφάνιση της Ελεονώρας Μελέτη;

Το χαλαρό look της είναι η απόδειξη, πως μπορείς να δημιουργήσεις ενδιαφέροντα looks με απλά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου -χωρίς να προσπαθήσεις ιδιαίτερα. Τι πιο βασικό από ένα τζιν, μία ζακέτα και ένα λευκό πουκάμισο; Φυσικά τίποτα. Επίσης, εκτιμήσαμε τον styling combo του πουκαμίσου, που άφησε ξεκούμπωτο, με τα αθλητικά παπούτσια, αποδεικνύοντας πως το office style περνάει σε άλλη εποχή, εκείνη που του επιβάλλει πιο χαλαρούς κανόνες.

Τέλος, δεν μπορούμε να αντισταθούμε στην απόχρωση της ζακέτας, η οποία αναβαθμίζει το σύνολο. Μην ξεχνάς πως φέτος την άνοιξη τα χρώματα επιβάλλονται. Μπορείς και εσύ να υιοθετήσεις εύκολα την τάση προσθέτοντας μία απλή ζακέτα σε παστέλ ή έντονη απόχρωση στο look σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ