Follow us

Ψάχνεις το ιδανικό φόρεμα για το γραφείο; | Tα σχέδια που φορούν οι πιο ενημερωμένες fashionistas

Με αυτά τα σχέδια θα ανανεωθείς για την επιστροφή στο γραφείο.

10 φορέματα που θα φοράς συνέχεια αυτό τον χειμώνα Pixel Formula

Μέχρι και σήμερα από το καθημερινό μας ντύσιμο δεν έφευγαν τα ζεστά και σε πολλές περιπτώσεις βαριά ρούχα. Το layering μάς έδινε κάθε τρόπο για να κάνουμε πιο ογκώδες το σύνολο προσπαθώντας να διατηρήσουμε την άνεση και τη ζεστασιά αυτούς τους κρύους μήνες. Ωστόσο, με όποια γυναίκα και αν έχουμε ανταλλάξει δύο κουβέντες όλες τους εκφράζουν τη κούρασή τους με το χειμερινό ντύσιμο. Αρκετά με τα πλεκτά, αρκετά με τα παντελόνια, αρκετά με τα κασκόλ και τα μπουφάν. Ήρθε η ώρα της άνοιξης. Μπορεί να μην έχει φτάσει ακόμη, παρ΄όλα αυτά, όλες προετοιμάζουν τις γκαρνταρόμπες τους, επισκέπτονται την αγορά και ενημερώνονται για τις νέες τάσεις. Πώς αλλιώς θα ανανεωθούν; Σε αυτό θα εστιάσουμε σήμερα προτείνοντας να επενδύσεις σε ένα συγκεκριμένο το ρούχο, που έχουμε υμνήσει πολλάκις στο παρελθόν. Ο λόγος για το φόρεμα.

Loading...

Μετά από τόσα σύνολα με παντελόνια, κολάν και ισοθερμικά το φόρεμα φαντάζει πραγματική ανάγκη. Είτε είναι αέρινο είτε έχει στενή σιλουέτα, είναι το fashion item που αναδεικνύει τη θηλυκότητα και μας λύνει πάντα τα χέρια στο καθημερινό ντύσιμο. Πρόκειται για one - piece ρούχο με το οποίο δεν χρειάζεται να αναζητήσεις άλλα κομμάτια για να το ολοκληρώσεις. Είναι ευέλικτο και θα το φορέσεις από το ποτό μέχρι το γραφείο. Όσον αφορά το ντύσιμο του office style, ξέρουμε ότι εκεί το χρειάζεσαι περισσότερο.

Loading...

Τα κατάλληλα φορέματα για το γραφείο που δεν θα σταματήσεις να φοράς την άνοιξη

Βάλαμε σκοπό σήμερα να σου βρούμε τα φορέματα που είναι ιδανικά για το γραφείο και την επιστροφή σου στην επαγγελματική ζωή μετά την τηλεργασία. Παρακάτω δημιουργήσαμε έναν οδηγό αγοράς με τα κατάλληλα φορέματα για την εν λόγω περίσταση, που θα αναβαθμίσουν το office style σου και θα προσφέρουν πολλούς στιλιστικούς πόντους.

Ό,τι και αν ψάχνεις θα το βρεις παρακάτω. Από φλοράλ σε μονόχρωμο και από μίνι σε μίντι, συνέχισε να σκρολάρεις και θα το βρεις στα φορέματα που συγκεντρώσαμε από τα νέα ανοιξιάτικα drops των fashion brands.

Μίντι αμάνικο φόρεμα με διχρωμία, Mango

Μίντι φόρεμα με κλειστή λαιμόκοψη και πλέξη ριμπ, Zara

Εμπριμέ μίνtι φόρεμα, Milk White

Πλισέ σιφόν φόρεμα, H&M

Ριγέ μίντι φόρεμα, Helmi

Εμπριμέ μίνι φόρεμα, Attrattivo

Εμπριμέ μίνι φόρεμα, Hemithea

Εμπριμέ μίνι φόρεμα, BSB

Εμπριμέ μίντι φόρεμα, Karavan

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ