Follow us

Το κομψό Barbour μπουφάν που θα σε προστατεύσει από τη βροχή

Το αδιάβροχο μπουφάν που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου.

street style Pixel Formula

Μία βασική συμβουλή που ακολουθούν οι γυναίκες με προσεγμένο στιλ είναι η δημιουργία μίας capsule συλλογής που αποτελείται από τα κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να ντυθείς κομψά σε κάθε περίσταση. Εκτός από τα ρούχα και τα αξεσουάρ, καθοριστικό ρόλο για μία chic εμφάνιση έχουν τα πανωφόρια, αφού αυτά σε προστατεύσουν από τη χαμηλή θερμοκρασία και τις καιρικές συνθήκες.

Ένα από τα πανωφόρια που αγαπούν ιδιαίτερα οι fashion experts και δεν αποχωρίζονται στη διάρκεια του χειμώνα είναι το αδιάβροχο μπουφάν. Εκείνο δηλαδή που θα φορέσεις όταν βρέχει ή χιονίζει ώστε να βραχείς ή κρυώσεις. Φυσικά, όντας γυναίκες που αγαπάμε την υψηλή αισθητική και την κομψότητα, το αδιάβροχο μπουφάν που θα επιλέξουμε θα πρέπει να είναι διαχρονικό. Για ακόμα μία φορά, ανακαλύψαμε ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε στο Clodist.gr, τον ιδανικό προορισμό για online αγορές.

Κάνοντας μερικά clicks στην κατηγορία του Clodist.gr με τα πανωφόρια για τον χειμώνα, ξεχωρίσαμε ένα μπουφάν που συγκεντρώνει όλα όσα χρειάζεσαι αυτή την περίοδο. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα μακρύ αδιάβροχο μπουφάν-καμπαρντίνα του brand Barbour. Το μπουφάν διαθέτει αποσπώμενη κουκούλα ώστε να μπορείς να το φοράς ακόμα και τις ημέρες που δεν βρέχει, ενώ έχει επίσης εσωτερική επένδυση ώστε να νιώθεις cozy όσο χαμηλή κι αν είναι η θερμοκρασία.

Εάν είσαι fan της περιπέτειας, αυτό το Barbour αδιάβροχο μπουφάν είναι σίγουρα must have, αφού έχει άνοιγμα στο πίσω μέρος ώστε να σου προσφέρει ελευθερία κινήσεων στο περπάτημα. Συνεπώς μπορείς να το φορέσεις τόσο στην πόλη όσο και σε κάποια πεζοπορία.

Το πιο κομψό αδιάβροχο μπουφάν

Το κομψό Barbour μπουφάν που θα σε προστατεύσει από τη βροχή
Μακρύ αδιάβροχο μπουφάν Barbour Clodist.gr

Θα το βρεις εδώ.

Ανακάλυψε μία τεράστια ποικιλία σε ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ στον απόλυτο προορισμό για online shopping clodist.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ