Follow us

5 looks που θα σε πείσουν να αφήσεις το Netflix και να βγεις για βόλτα

Με αυτές τις προτάσεις θα ανυπομονείς για τις εξόδους σου.

φορεματα Pixel Formula

Ένα είναι σίγουρο: Όταν έξω έχει κρύο και βρέχει, δεν αφήνουμε τη ζεστασιά του σπιτιού μας και τη διασκέδαση του Netflix. Αν συνδυάσεις και την τηλεργασία μαζί, τότε η έξοδος ακούγεται κάτι ξένο τον τελευταίο καιρό. Σε καταλαβαίνουμε, το βιώνουμε και εμείς. Ωστόσο, μας έχει λείψει κάπως ο έξω κόσμος, ένα ποτό, ένα ζεστό φαγητό με λαχταριστούς υδατάνθρακες (συνδυασμένο πάντα με ένα ποτήρι με κρύο λευκό κρασί), ένα brunch, έστω μία βόλτα παραθαλάσσια, οτιδήποτε μάς απομακρύνει από τον καναπέ και τους 4 τοίχους του σπιτιού μας. Αν δεν σε έχουμε ήδη δελεάσει με τις παραπάνω προτάσεις, τότε ξέρουμε ακριβώς τι θα το κάνει: Τα ρούχα που αγόρασες στις εκπτώσεις και περιμένουν να φορεθούν τόσες μέρες.

Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε μερικές προτάσεις συνόλων με κομμάτια, που είτε αγόρασες πρόσφατα είτε έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου. Είμαστε σίγουρε πως θα σου φουντώσουν την επιθυμία να βγεις. Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις πως θα δημιουργήσεις κομψές εμφανίνεις.

Τα looks που θα σε πείσουν να αφήσεις το σπίτι σου

-Φόρα το φλοράλ φόρεμα σου με αθλητικά παπούτσια.

Loading...

-Δημιούργησε ένα smart μονόχρωμο look με πρωταγωνιστή το άσπρο. Μην ξεχνάς πως αποπνέει επιβλητικότητα, αριστοκρατία και κομψότητα.

Loading...

-Για ένα look που θα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ επίλεξε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως βλέπεις στο παρακάτω σύνολο.

Loading...

-Ήρθε η ώρα να βάλεις λίγο print στις εμφανίσεις σου και να φορέσεις το καρό. Πρόκειται για ένα μοτίβο που θα φορεθεί ιδιαίτερα την άνοιξη, καθώς ανήκει στην cotage ρομαντική αισθητική, που θα επικρατήσει στη S/S '22 σεζόν.

Loading...

-Είμαστε σίγουρες πως έχεις ένα πλεκτό φόρεμα στην γκαρνταρόμπα σου. Συνδύασε το με minimal κοσμήματα, mini τσάντα, παλτό και knee high μπότες για μία εμφάνιση που θα σου χαρίσει τον τίτλο της καλοντυμένης.

Loading...

-Συνδύασε σωστά τα αθλητικά κομμάτια και δημιούργησε το απόλυτο athleisure look για το brunch και τη βόλτα σου.

Loading...

-Τέλος, για το ποτό τίποτα δεν είναι πιο κατάλληλο από το μικρό μαύρο φόρεμα.

Loading...

Τώρα δεν έχεις δικαιολογία για να μείνεις στο σπίτι!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ