Follow us

7 celebrity εμφανίσεις που θα σε εμπνεύσουν για το look του Αγίου Βαλεντίνου

Είτε βγεις ραντεβού με τον αγαπημένο σου είτε έχεις διοργανώσει Girls Night Out, σίγουρα θα βρεις ένα look που θα σε εμπνεύσει.

agiou valentinou NDP Photo Agency

Εάν περιστάσεις όπως η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου σού προκαλούν άγχος όσον αφορά στο look που θα φορέσεις, φέτος αξίζει να ξεκινήσεις εγκαίρως την προετοιμασία. Όποια κι αν είναι τα σχέδια σου για την ημέρα, δηλαδή είτε την περάσεις με τον αγαπημένο σου είτε με τις φίλες σου, σίγουρα αξίζει να φορέσεις ένα σύνολο που σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση.

Οι ελληνίδες celebrities είναι για ακόμα μία φορά εδώ για να σε βοηθήσουν να πετύχεις τον στόχο σου, προσφέροντας σου την απαραίτητη έμπνευση με τις εμφανίσεις τους. Για παράδειγμα, εάν είσαι fan της λάμψης μπορείς να αντιγράψεις το σύνολο της Βίκυς Καγιά και να φορέσεις μία φούστα με πούλιες. Συνδύασε την με ένα πουκάμισο ή τοπ σε basic απόχρωση όπως το μαύρο, ώστε να δημιουργήσεις ένα αρμονικό αποτέλεσμα. Εναλλακτικά, η Μαίρη Συνατσάκη δημιούργησε ένα κομψό glam σύνολο, φορώντας κοστούμι με λεπτομέρειες από παγιέτες. Συνδύασε το με μαύρες γόβες και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Η Τόνια Σωτηροπούλου προτείνει να φορέσεις ένα φόρεμα στην απόχρωση που είναι σήμα κατατεθέν του Αγίου Βαλεντίνου, δηλαδή το κόκκινο. Εναλλακτικά, σύμφωνα με τη Φαίη Σκορδά, το μικρό μαύρο φόρεμα είναι πάντα κομψό και θηλυκό, συνεπώς ιδανικό για ένα date night. Για ένα πιο φρέσκο και girly σύνολο, μπορείς να αντιγράψεις το look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που φόρεσε ένα mini λουλουδάτο φόρεμα και να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι μποτάκια ή γόβες σε έντονο χρώμα.

Τί γίνεται όμως εάν το ραντεβού σου είναι ακριβώς μετά το γραφείο και δεν έχεις χρόνο να επιστρέψεις στο σπίτι; Σε αυτή την περίπτωση, σού προτείνουμε να ακολουθήσεις την τακτική της Ζέτας Μακρυπούλια και να φορέσεις ένα one piece που είναι ιδανικό για day to night εμφανίσεις. Η ηθοποιός επέλεξε μία ολόσωμη φόρμα σε μοβ απόχρωση διά χειρός Στέλιου Κουδουνάρη.

Ζέτα Μακρυπούλια

Loading...

Φαίη Σκορδά

Loading...

Βίκυ Καγιά

Loading...

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Loading...

Τόνια Σωτηροπούλου

Loading...

Αθηνά Οικονομάκου

Loading...

Μαίρη Συνατσάκη

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ