Follow us

Όλες οι φορές που η Χριστιάνα Μπέτα και η Μελίνα Νικολαΐδη ανακύκλωσαν στις εμφανίσεις τους τα ρούχα των διάσημων μαμάδων τους

Οι γκαρνταρόμπες της Δέσποινας Βανδή και της Νατάσας Θεοδωρίδου κρύβουν πολλούς θησαυρούς.

Όλες οι φορές που η Χριστιάνα Μπέτα και η Μελίνα Νικολαΐδη ανακύκλωσαν τα ρούχα των διάσημων μαμάδων τους NDP

Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι η κόρη της Δέσποινας Βανδή και η Χριστιάνα Μπέτα είναι η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου. Αυτά τα δύο κορίτσια έχουν κάτι κοινό μεταξύ τους και δεν είναι το επάγγελμα των μητέρων τους. Και οι δύο λατρεύουν τις γκαρνταρόμπες των τραγουδιστριών και τρυπώνουν πολύ συχνά για να δανειστούν τα ρούχα τους. Η πρώτη φωτογραφίζεται με τα κομμάτια της Δέσποινας Βανδή σε δημόσιες εκδηλώσεις και η δεύτερη τα δημοσιεύει τα vintage looks της Νατάσας Θεοδωρίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε κάθε περίπτωση κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας και για αυτό τα συγκεντρώσαμε παρακάτω.

Συνέχισε να σκρολάρεις και δες όλα τα looks των διάσημων μητέρων τους, που δανείστηκαν η Μελίνα Νικολαΐδη και η Χριστιάνα Μπέτα.

Η Μελίνα Νικολαΐδη τρύπωσε στην γκαρνταρόμπα της Δέσποινας Βανδή

Πριν αρκετό καιρό η Δέσποινα Βανδή είχε κοινοποιήσει μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει με τα παιδιά της. Δίπλα της, λοιπόν, βρίσκεται η Μελίνα Νικολαΐδη φορώντας το φλοράλ MiRo φόρεμα της μητέρας της. Το εν λόγω κομμάτι το είχε επιλέξει η Δέσποινα Βανδή σε τηλεοπτική της εμφάνιση.

Loading...

Στην πρεμιέρα της παράστασης "Το δικό μας σινεμά”, η Μελίνα Νικολαΐδη άνοιξε και πάλι τη ντουλάπα της μητέρας της και δανείστηκε ένα ασημί μίνι φόρεμα με παγιέτες τραβώντας τα βλέμματα πάνω της για όλους τους σωστούς λόγους.

Όλες οι φορές που η Χριστιάνα Μπέτα και η Μελίνα Νικολαΐδη ανακύκλωσαν στις εμφανίσεις τους τα ρούχα των διάσημων μαμάδων τους

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή είχε φορέσει και το Versace μίνι φόρεμα με το εμβληματικό ''Jungle'' μοτίβο. Θυμίζουμε πως πρόκειται για ένα σχέδιο που έκανε διάσημο η πολυβραβευμένη και επιτυχημένη Jennifer Lopez πριν δύο δεκαετίες.

Μελίνα

Η Χριστιάνα Μπέτα ανακυκλώνει τα looks της Νατάσας Θεοδωρίδου

Η Χριστιάνα Μπέτα δημοσίευσε πριν λίγο καιρό μία φωτογραφία στην οποία φοράει ένα μακρύ blazer σε ασπρόμαυρο print, διακοσμημένο με εκκεντρικά κουμπιά, που είχε φορέσει η Νατάσα Θεοδωρίδου σε μία τηλεοπτική εμφάνιση της πριν από δεκαετίες.

Loading...

Η ίδια εμφανίστηκε λίγες μερές μετά στο Instagram με άλλο ένα κομμάτι της Νατάσας Θεοδωρίδου. Η Χριστιάνα Μπέτα ανακάλυψε στις κρεμάστρες της Νατάσας Θεοδωρίδου ένα μίντι φόρεμα με τιράντες σε μαύρη απόχρωση, το οποίο τελειώνει λίγο μετά τα γόνατα. Το φόρεμα, που είχε επιλέξει η τραγουδίστρια σε παλαιότερες εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο, φέρει ένα κοριτσίστικο print με αστεράκια, όπως επίσης στενή γραμμή και ένα κολακευτικό κόψιμο στο μπούστο.

Loading...

Και όπως φαίνεται η Χριστιάνα Μπέτα λατρεύει τα φορέματα της μαμάς της για αυτό φόρεσε και ένα ακόμη. Αυτή τη φορά βρήκε ένα λεοπάρ μίντι φόρεμα με λεπτές τιράντες σε στενή γραμμή, που είχε φορέσει πριν αρκετά χρόνια η τραγουδίστρια σε εμφάνιση της σε νυχτερινό κέντρο.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ