Follow us

CFW | Τα street style looks που αποδεικνύουν πως οι Σκανδιναβές είναι τα νέα style icons

Γιατί θαυμάζουμε το στιλ των Σκανδιναβών fashionistas;

street style Splash News / Ideal Image

Πριν από κάποια χρόνια, όταν αναφερόμασταν στις πρωτεύουσες της μόδας εννοούσαμε τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μιλάνο και το Παρίσι. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, μία επιπλέον ευρωπαϊκή χώρα έχει έρθει στο προσκήνιο και έχει ενθουσιάσει τους fashion experts. Ο λόγος για την Κοπενχάγη, όπου αυτή την περίοδο πραγματοποιείται η εβδομάδα μόδας με τους οίκους μόδας να παρουσιάζουν τις Ready to Wear συλλογές τους για το επόμενο φθινόπωρο.

Εκτός από τους δημιουργούς που έχουν καταφέρει να προκαλέσουν αίσθηση και να απασχολήσουν τους fashion editors των Media σε όλο τον κόσμο, οι fashionistas και το στιλ τους παρουσιάζει εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον. Οι Σκανδιναβές κατάφεραν να παρουσιάσουν μία διαφορετική προσέγγιση του στιλ μέσα από τις street style εμφανίσεις τους, εμπνέοντας χιλιάδες γυναίκες. Για ποιους λόγους έχουμε ξεχωρίσει το στιλ τους;

#1

Αρχικά, αγαπούν τα χρώματα και δεν διστάζουν να τα φορέσουν κάθε εποχή του χρόνου. Πανωφόρια σε έντονες αποχρώσεις όπως το πράσινο, το κίτρινο, το φούξια, τσάντες και παπούτσια σε neon τόνους κάνουν τα looks τους να αποπνέουν μία φρεσκάδα που μας φτιάχνει αμέσως τη διάθεση.

#2

Ένας επιπλέον λόγος που θαυμάζουμε το στιλ τους είναι επειδή μας έδειξαν διαφορετικούς τρόπους για να φορέσουμε τα staples της γκαρνταρόμπας μας. Ένα από τα αγαπημένα τους combos είναι το παντελόνι -κυρίως το τζιν- με midi ή maxi φορέματα. Σίγουρα αυτός ο συνδυασμός δεν είναι κάτι νέο στο styling, ωστόσο οι fashionistas της Σκανδιναβίας τον επανέφεραν στην επικαιρότητα.

#3

Επίσης, μας έκαναν να εκτιμήσουμε τη στιλιστική αξία του minimal ντυσίματος. Καθαρές tailored γραμμές, αποχρώσεις που αποπνέουν πολυτέλεια και φινέτσα, συνδυασμοί με basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας που είναι πάντα επίκαιρα. Για παράδειγμα, οι Σκανδιναβές αγαπούν πολύ το τζιν παντελόνι και δεν διστάζουν να το φορέσουν ακόμα και στο front row ενός fashion show.

Τα looks που ξεχωρίσαμε

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ