Follow us

The Red Thread of Love | Η Yamamay δίνει βαθύτερο νόημα στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η Yamamay θα δωρίσει τα έσοδα από τις πωλήσεις της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου σε οργανώσεις κατά της βίας των γυναικών.

MissBloom TEAM
The Red Thread of Love  - 運命の赤い糸 | Η Yamamay δίνει βαθύτερο νόημα στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Courtesy of Yamamay

Ο αρχαίος δημοφιλής μύθος - ευρέως διαδεδομένος σε όλη την Ιαπωνία - σύμφωνα με τον οποίο, όλοι γεννιόμαστε με μια αόρατη και άφθαρτη κόκκινη κλωστή, δεμένη στο μικρό δάχτυλο του αριστερού μας χεριού η οποία μας συνδέει με τον μοναδικό μας σύντροφο, είναι το θέμα που εμπνεύστηκε η Yamamay για τη δημιουργία της ειδικής συλλογής της για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Δημιουργοί της ιδιαίτερης αυτής συλλογής είναι οι καλλιτέχνες Francesco Sola και Giulia Arena και το μήνυμά τους αδιαμφησβήτητα ηχηρό. Η ιδέα ότι κάπου εκεί έξω βρίσκεται κάποιος που προορίζεται να μας ''ολοκληρώσει'', να κατορθώσει να βγάλει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και πάνω απ’ όλα, να μας κάνει ευτυχισμένους, είναι το γεμάτο αγάπη μήνυμα που η Yamamay αποφάσισε να μεταδώσει μέσα απ’ αυτή την εκστρατεία.

The Red Thread of Love | Η Yamamay δίνει βαθύτερο νόημα στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Αυτή η κόκκινη κλωστή, δεν συμβολίζει μόνο την αγάπη και το πεπρωμένο, αλλά και τη δέσμευση της Yamamay να βοηθήσει στην πρόληψη κατά της βίας των γυναικών. Στην πραγματικότητα, η Yamamay θα δωρίσει τα έσοδα από τις πωλήσεις της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, στις οργανώσεις Diana Odv και E.va Onlus. Οργανώσεις που πασχίζουν για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών και παρέχουν υποστήριξη και βοήθεια στα θύματα.

Πολλά διάσημα πρόσωπα θα συμμετάσχουν στην εκστρατεία μάρκετινγκ από influencers για την προώθηση της πρωτοβουλίας, όπως: Giulia Arena, Beatrice Bettoni, Julia Elle, Paul Ferrari, Vittoria De Ganello, Francesca, Giovanna and Valentina Goglino, Stefano Laudoni, Emily Pallini, Giulia Piscina, Alvise Rigo, Paola Torrente and Elisa Visari.


Courtesy of Yamamay

Εκτός από τη σειρά Unmei - η οποία είναι διακοσμημένη με το κόκκινο νήμα που θυμίζει το μύθο - αυτά τα ταλαντούχα άτομα θα φορούν σετ εσωρούχων με δαντέλες και κεντήματα, babydolls, κιμονό, ρόμπες και πιτζάμες για ένα ρομαντικό αλλά κομψό και μυστηριώδες αποτέλεσμα, ενώ οι άνδρες θα αθληθούν με πιτζάμες και εσώρουχα.

Courtesy of Yamamay

Η συλλογή Yamamay είναι ήδη διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα και σε www.yamamay.com. Έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε όλα τα γούστα και τις ηλικίες, κάνοντας την αναζήτηση του τέλειου δώρου για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να είναι παιχνιδάκι.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες : www.dianaodv.org και www.evaonlus.it

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ