Follow us

The Resort Collection | Η νέα συλλογή Polo Ralph Lauren εμπνέεται από τη Χαβάη

Η συλλογή που θα λανσαριστεί αποκλειστικά σε επιλεγμένα σημεία ανά το κόσμο, έρχεται κατά αποκλειστικότητα στις Boutiques Polo Ralph Lauren Αθήνας & Κηφισιάς.

MissBloom TEAM
The Resort Collection | Η νέα συλλογή Polo Ralph Lauren έρχεται στην Ελλάδα Courtesy of Polo Ralph Lauren

Η νέα συλλογή της Polo Ralph Lauren είναι αφιερωμένη στα χρώματα. Εμπνευσμένη από το τρόπο ζωής στην Χαβάη, είναι σχεδιασμένη για να μας ταξιδέψει στα διάσημα Resort της. Έχοντας πλέον την θέληση να αφήσουμε σιγά σιγά πίσω μας τη μουντάδα και το κρύο του χειμώνα, η Polo Ralph Lauren αφουγκράζεται αυτή τη ανάγκη και μας προσφέρει με τη Pre-Spring συλλογή της μία γεύση από τη Ζωντάνια της Άνοιξης και τη Ζεστασιά του Καλοκαιριού που έπονται.

The Resort Collection | Η νέα συλλογή Polo Ralph Lauren εμπνέεται από τη Χαβάη

Έτσι, τα απαλά ουδέτερα χρώματα αντικαταστούνε από μια πιο έντονη, φωτεινή και ζωηρή παλέτα. Κυρίαρχη τάση αποτελούν το Emerald Green, το Navy Blue, και το Empire Yellow τα οποία προσθέτουν μία λάμψη αναζωογόνησης και ξεκούρασης, συνυφασμένη με την εμπειρία ενός ταξιδιού στην Χαβάη.

Courtesy of Polo Ralph Lauren

Η δημιουργική ομάδα της Polo Ralph Lauren βάσισε αυτή τη συλλογή στο Resort Look, δίνοντας μια ανάλαφρη και με πιο άνετη αύρα. Ξεχωρίζουν τα Navy Σακάκια, τα Printed Πουκάμισα, τις φωτεινές ολόσωμες φόρμες και τα αγαπημένα μας Polo μπλουζακια σε φρέσκα έντονα χρώματα. Από τη συλλογή δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και ο Iconic αρκούδος του οίκου, που αυτή τη φορά έχει αποκτήσει και εκείνος το δικό του Resort Look.

Courtesy of Polo Ralph Lauren

Ανακαλύψτε την Resort Collection στις δύο Boutique του Οίκου στο κέντρο της Αθήνας, Πανεπιστημίου 4, και στην Κηφισιά, Κασαβέτη 19.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ