Follow us

Valentine's Day | Ψάχνεις το ιδανικό δώρο για τη γυναίκα της ζωής σου; Στην Carpisa θα το βρεις

Η Carpisa γιορτάζει την ημέρα των ερωτευμένων και στη συλλογή της θα βρεις ό,τι χρειάζεται μια καλοντυμένη γυναίκα.

Courtesy of Carpisa Courtesy of Carpisa

Η ημέρα των ερωτευμένων πλησιάζει και όλοι μας αναζητάμε το ιδανικό δώρο ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία από επιλογές -όπως κάθε άλλη χρονιά. Φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, αφού βρήκαμε την ιδανική πρόταση για εσένα που ψάχνεις να βρεις το τέλειο δώρο για τη γυναίκα της ζωής σου ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Τι θέλει, λοιπόν, κάθε γυναίκα; Μία τσάντα, το αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται ποτέ και του έχει απίστευτη αδυναμία. Παρ΄όλα αυτά, κάθε καλοντυμένη γυναίκα χρειάζεται μία τσάντα που να πληροί όλες τις προϋποθέσεις της καθημερινότητας και του στιλ της, και θα τη βρεις στη συλλογή του ιταλικού brand Carpisa.

Valentine's Day | Στην Carpisa θα βρεις το ιδανικό δώρο για την ημέρα της αγάπης

Η Carpisa γιορτάζει με τους ερωτευμένους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου διαθέτοντας μια capsule συλλογή από κομμάτια ειδικά σχεδιασμένα για αυτήν την περίσταση.

Valentine's Day | Ψάχνεις το ιδανικό δώρο για τη γυναίκα της ζωής σου; Στην Carpisa θα το βρεις
Courtesy of Carpisa
Courtesy of Carpisa2

Η συλλογή αποτελείται από mini bags saffiano, με λαβές διακοσμημένες με καρδιές, κοπής λέιζερ, σε κλασικό κόκκινο και μαύρο. Το σακίδιο πλάτης και η τσάντα ώμου είναι διαθέσιμα όχι μόνο σε κόκκινο αλλά και σε διάφορες χρωματικές παραλλαγές, ενώ οι τσάντες, τα πορτοφόλια, και τα necessaires χαρακτηρίζονται από γραφικά εμπνευσμένα από τον έρωτα και τη γλυκιά αυτή ευκαιρία για να πεις ''σ ’αγαπώ''. Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Carpisa.

Courtesy of Carpisa
Courtesy of Carpisa1
Courtesy of Carpisa
Courtesy of Carpisa3

Λάτρης των σχεδίων της Carpisa είναι και η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία δεν αποχωρίζεται τις τσάντες του ιταλικού brand. Αυτή τη φορά επέλεξε μία κομψή κόκκινη τσάντα που μπορεί να φορεθεί στον ώμο αλλά και χιαστή στην απόχρωση του έρωτα, το κόκκινο. Υπάρχει καλύτερη επιλογή από αυτό το σχέδιο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Χριστίνα Μπόμπα
Χριστίνα Μπόμπα
Courtesy of Carpisa
Clizia Incorvaia

#LoveIsLife #LifeIsLove

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ