Follow us

Το στιλιστικό μάθημα της εβδομάδας | Γιατί πρέπει να φέρεις την ισορροπία στην εμφάνισή σου

Αν θες να ντυθείς σωστά και κομψά, πρέπει να 'ισορροπήσεις' στο σύνολό σου.

Το στιλιστικό μάθημα της εβδομάδας | Γιατί πρέπει να φέρεις την ισορροπία στη εμφάνισή σου Pixel Formula

Ως συντάκτριες μόδας περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας μελετώντας νέες συλλογές, drops, street style και αναζητώντας τις τάσεις της εκάστοτε σεζόν. Ωστόσο, μέρος της δουλειάς μας είναι να σου προσφέρουμε την απαραίτητη βοήθεια -πέρα από τη γνώση- για να εξελιχθείς ακριβώς όπως εσύ φαντάζεσαι σε στιλιστικό επίπεδο. Σε αυτό το κομμάτι οι τάσεις και τα νέα drops για την άνοιξη δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμα. Αντιθέτως, για να αναβαθμίσεις το προσωπικό σου στιλ χρειάζεσαι τα κατάλληλα tips και εμείς βρήκαμε 3 κανόνες που χαρακτηρίζονται από μία λέξη, την ισορροπία.

Θα αναρωτιέσαι, όμως, που αποσκοπεί η ισορροπία στην γκαρνταρόμπα και τις εμφανίσεις σου. Πρόκειται για μία έννοια που τη συναντάς παντού, από τη διατροφή και τη δουλειά σου μέχρι τις διαπροσωπικές σχέσεις, όλα χρειάζονται ισορροπία για να λειτουργούν και να συνυπάρχουν αρμονικά. Το ίδιο χρειάζεσαι και στιλιστικό κομμάτι. Αν θέλεις να ντύνεσαι πιο κομψά και εύκολα σε λιγότερο χρόνο χωρίς να σπαταλάς άσκοπα το budget σου, τότε συνέχισε να διαβάζεις.

Loading...

How To | Φέρε την ισορροπία στην εμφάνισή σου

Στην πλατφόρμα του Tik Tok, που ξεχωρίζει ανάμεσα στα social media, βρήκαμε ένα μικρού μήκους βίντεο μίας fashion insider, που μας προτρέπει να φέρουμε την ισορροπία στην γκαρνταρόμπα μας. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται σε τρεις τομείς, όπου η ισορροπία είναι απαραίτητη για να δημιουργείς πάντα κολακευτικές και αξιόλογες εμφανίσεις, αποφεύγοντας τα λάθη.

Ξεκίνα με τον σωματότυπό σου. Δες ποιες γραμμές αναδεικνύουν το δικό σου σώμα και επένδυσε σε αυτές. Έτσι, θα φέρεις συμμετρία στην εμφάνιση σου. Το ίδιο θα πρέπει να κάνεις και με τις γραμμές των ρούχων, όταν τα συνδυάζεις μεταξύ τους. Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να έχουν αρμονία μεταξύ τους: Φόρα ένα loose τοπ με ένα στενό παντελόνι, μία αέρινη φούστα με ένα στενό τοπ. Τέλος εφάρμοσε τον κανόνα των τριών χρωμάτων, για το οποίο θα διαβάσεις περισσότερα εδώ.

Δες το βίντεο παρακάτω.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ