Follow us

Δανάη Μπάρκα | Φόρεσε το ιδανικό τζιν φόρεμα για την άνοιξη που κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ

Το τζιν φόρεμα που θα ευχαριστηθείς να φοράς την άνοιξη.

danai barka NDP Photo Agency

Μπορεί να διανύουμε ακόμα τον τελευταίο μήνα του χειμώνα, ωστόσο έχουμε ήδη ξεκινήσει να μετράμε αντίστροφα για τον ερχομό της άνοιξης. Αιτία για αυτή την ανυπομονησία είναι οι νέες τάσεις της μόδας, αλλά και όλες οι αγορές που θα κάνουμε για να ανανεώσουμε την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας.

Ένα από τα κομμάτια που σίγουρα αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου, το φόρεσε η Δανάη Μπάρκα. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα άκρως ανοιξιάτικο σύνολο, στο οποίο φορά ένα ντένιμ σεμιζιέ φόρεμα από τη συλλογή των H&M, το οποίο είναι ιδανικό για την επόμενη εποχή. Η Δανάη Μπάρκα συνδύασε το φόρεμα της με μαύρα combat μποτάκια. Μάλιστα υιοθέτησε και το αγαπημένο στιλιστικό tip των fashionistas, πρόσθεσε δηλαδή στο τζιν φόρεμα της μία μαύρη δερμάτινη ζώνη. Έτσι, τόνισε τη μέση και τις καμπύλες της, δημιουργώντας ένα άκρως κολακευτικό αποτέλεσμα.

Ρίχνοντας μία ματιά στο online shop των H&M, ανακαλύψαμε το τζιν φόρεμα της παρουσιάστριας, το οποίο μάλιστα αυτή την περίοδο θα βρεις σε έκπτωση. Συνεπώς σίγουρα αξίζει να το προσθέσεις στη συλλογή σου, αφού θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις διάφορα looks για την καθημερινότητα σου.

Το φόρεμα της Δανάης Μπάρκα

Loading...

Get the Look

Δανάη Μπάρκα | Φόρεσε το ιδανικό τζιν φόρεμα για την άνοιξη που κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ
Σεμιζιέ 15,99 euro H&M

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ