Ετοιμάζεσαι για την άνοιξη; | Αυτή η μίνι τζιν φούστα της Φαίης Σκορδά είναι το απόλυτο must have

Η Φαίη Σκορδά έχει ήδη ανακαλύψει την ιδανική τζιν φούστα για την άνοιξη.

ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM

Έχουμε ήδη να μετράμε αντίστροφα για τον ερχομό της άνοιξης και ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα ξεκινήσουμε να ανανεώνουμε τη γκαρνταρόμπα μας. Καμπαρντίνες, αέρινα πουκάμισα, τζιν παντελόνια και μπουφάν, λεπτά πουλόβερ, sneakers. Αυτά είναι μερικά από τα κομμάτια που αξίζει να προσθέσεις στη shopping list σου.

Εάν θέλεις να υποδεχτείς τη σεζόν με ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα, υπάρχει ένα επιπλέον item το οποίο αξίζει να αποκτήσεις. Ο λόγος για τη τζιν φούστα, το κομμάτι που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις διαφορετικά σύνολα για κάθε περίσταση.

Σε περίπτωση λοιπόν που βρίσκεσαι σε αναζήτηση μίας νέας τζιν φούστας, σίγουρα αξίζει να δεις αυτό το look της Φαίης Σκορδά. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Ant1 φόρεσε την ιδανική τζιν φούστα για την άνοιξη από την ελληνική εταιρεία, BSB. Δημιούργησε μάλιστα ένα άκρως φρέσκο και σύγχρονο συνδυασμό που συνδυάζει άνεση και κομψότητα.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά επέλεξε μία μίνι τζιν φούστα και τη συνδύασε με λεπτό πουλόβερ σε ροζ απόχρωση. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ένα ζευγάρι flat slingback μπαλαρίνες σε φούξια απόχρωση.

Styling Tips

Ο βασικότερος λόγος που ξεχωρίζουμε τη τζιν φούστα είναι πως έχει ακριβώς τις ίδιες στιλιστικές ιδιότητες με το τζιν παντελόνι. Δηλαδή, ταιριάζει με τα πάντα. Μπορείς να το φορέσεις είτε με flat παπούτσια όπως οι μπαλαρίνες που προτείνει η Φαίη Σκορδά, με sneakers ή μποτάκια, είτε με ψηλοτάκουνα πέδιλα, πλατφόρμες ή τις αγαπημένες σου γόβες.

Φέτος την άνοιξη, σίγουρα αξίζει να επενδύσεις σε μία μίνι ή μίντι τζιν φούστα. Προτείνουμε μάλιστα να τη συνδυάσεις με λεπτά πουλόβερ, cropped ζακέτες ή πουκάμισα σε έντονα χρώματα για ένα άκρως εντυπωσιακό και girly αποτέλεσμα.

Το look της Φαίης Σκορδά

Get the Look

Πουλόβερ BSB Fashion

Τζιν φούστα BSB Fashion