Follow us

Valentine's Day | Τα εσώρουχα που θα σου δώσουν όλους τους λόγους να γιορτάσεις την ημέρα των ερωτευμένων

Ήρθε η ώρα να γιορτάσεις τον εαυτό σου με τα πιο ωραία σχέδια.

Velentine's Day | Τα εσώρουχα που θα σου δώσουν όλους τους λόγους να γιορτάσεις την ημέρα των ερωτευμένων iStock

Σαν δείξει ''14 Φλεβάρη'' το ημερολόγιο στους δρόμους θα ξεχυθούν όλοι οι ερωτευμένοι για να γιορτάσουν τον έρωτά τους. Βέβαια, λόγω πανδημίας αλλά και συνωστισμού ίσως κάποιοι επιλέξουν πιο ζεστούς χώρους με λιγότερο κόσμο, όπως το σπίτι. Κάποιοι θα γιορτάσουν έρωτες, άλλοι αγάπες. Το ένα δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να συμπεριλαμβάνει και το άλλο. Η ημέρα των ερωτευμένων, όμως, είναι μία ημέρα που γιορτάζει κάθε μορφή αγάπης. Αν είσαι τυχερός/η θα έχεις πολλούς λόγους να τη γιορτάσεις, γιατί η αγάπη μπορεί να έρθει από πολλά διαφορετικά άτομα και όχι μόνο από τη ζεστή αγκαλιά ενός συντρόφου. Σε κάθε περίπτωση, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αφορά όλους μας και για αυτό φέτος θα τη γιορτάσουμε. Εμείς σού προτείνουμε να γιορτάσεις την ημέρα αυτή το σώμα σου ντύνοτας το με τα πιο fun εσώρουχα.

Loading...

On Valentine's day we wear cute underwear

Τα εσώρουχα δεν χρειάζεται να συνδέονται αποκλειστικά είτε με την άνεση είτε με την ερωτική πράξη. Μπορείς να φορέσεις το υπέροχο σετ σου και να βγεις βόλτα, να κάτσεις σπίτι ή να ξεκινήσεις την ημέρα σου, επειδή απλά σου αρέσει. Μην τα βάζεις σε κατηγορίες, καθώς τα εσώρουχα είναι ακριβώς όπως όλα τα fashion items: Είναι κομμάτια που μπορείς να τα φοράς όποτε θέλεις γιατί σε εκφράζουν και σου αρέσουν. Δεν χρειάζονται δικαιολογίες και εξηγήσεις. Φόρα το γιατί σου αρέσει, για εσένα και όχι για κάποιον άλλον.

Μην ξεχνάς πως εσύ βλέπεις περισσότερο από καθένα τον εαυτό σου, για αυτό και φέτος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και κάθε άλλη ημέρα, οφείλεις να τον ντύσεις γιατί γιορτάζεις! Γιορτάζεις τον εαυτό σου και την αγάπη που έχει για το σώμα σου.

Loading...

Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε τα κομμάτια από τα drops για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που θα ντύσουν το σώμα σου με τα πιο υπέροχα σχέδια. Συνέχισε να σκρολάρεις για να τα ανακαλύψεις.

Βελουτέ σετ εσωρούχων σε κόκκινη απόχρωση (σουτιέν και σλιπ), Sugarfree

Σετ εσωρούχων La Redoute (σουτιέν και σλιπ)

Σετ εσωρούχων Intimissimi (σουτιέν και σλιπ)

Κόκκινο σατινέ κορμάκι, Zara

Σετ εσωρούχων Oysho (σουτιέν και σλιπ)

Σετ εσωρούχων Tezenis (σουτιέν και σλιπ)

Κορμάκι με δαντέλα, Yamamay

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ