Follow us

Το cast της σειράς ''Euphoria'' έχει το καλύτερο στιλ που έχουμε δει σε τηλεοπτική σειρά

Δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο τα looks των ηρωίδων.

Το cast της σειράς Euphoria έχει το καλύτερο στιλ που έχουμε δει Instagram @euphoria

Η αλήθεια είναι πως ακόμα κι αν δεν έχεις παρακολουθήσει την επιτυχημένη σειρά ''Euphoria'', ως χρήστης των social media δεν μπορείς να μην έχεις μάθει για την πλοκή, τους ήρωες και τους ηθοποιούς της. Είναι μία τηλεοπτική σειρά του HBO που έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές, βραβεία και έχει αποκτήσει εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές. Γιατί; Οι λόγοι είναι πολλοί. Αρχικά, πρόκειται για μία σειρά που δείχνει με πραγματικά ωμό τρόπο τη σημερινή εφηβεία, η οποία μοιάζει με ένα ναρκοπέδιο που πρέπει να διασχίσουν οι ήρωες αν θέλουν να επιζήσουν. Οι σκηνές είναι σκληρές αλλά αποτελούν πραγματικότητα και για αυτό έχει αυτή την απήχηση τόσο ανάμεσα στη γενιά Z όσο και στους millenials. Δεν θα εμβαθύνουμε στο σενάριο ούτε θα ψυχογραφήσουμε τους ήρωες, εδώ θα κάνουμε λόγο για το στιλιστικό κομμάτι.

Loading...

Η γκαρνταρόμπα του ''Euphoria'' είναι αξιοθαύμαστη

Και μπορεί να μην έχουμε δει όλα τα επεισόδια, αλλά έχουμε μελετήσει τα looks. Αν μπορούσαμε να τα περιγράψουμε, θα λέγαμε πως είναι η ακριβής αποτύπωση στη μικρή οθόνη της μόδας των εφήβων της γενιάς ''Z''. Οι χαρακτήρες είναι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους και όπως είθισται κάθε γκαρνταρόμπα συνοδεύει την αφήγηση κάθε ήρωα, από το οικογενειακό background και την οικονομική κατάσταση μέχρι τις επιδιώξεις του καθένα. Η ενδυματολογική ομάδα της σειράς ''Euphoria'' έχει κάνει πραγματικά εξαιρετική δουλειά τόσο στην αφήγηση όσο και στον επηρεασμό του ντυσίματος των εφήβων.

Loading...

Με τη δεύτερη σεζόν της σειράς να κάνει πρεμιέρα πριν λίγες εβδομάδες το feed των social media γέμισε με αμέτρητα posts που εξυμνούσαν το στιλ της Maddy Perez και της παρέας της. Κάθε κοπέλα μοναδική από την αισθητική μέχρι τον σωματότυπο με σκοπό κάθε νεαρό κορίτσι να βρει δικά της στοιχεία -όποια και αν είναι αυτά- στους χαρακτήρες. Στην γκαρνταρόμπα τους δεν βλέπουμε ρούχα με ακριβά μονογράμματα αλλά κομμάτια που κυριαρχούν στις τάσεις και πρόκειται να κατακτήσουν τις καρδιές αμέτρητων κοριτσιών. Κάθε τους look εμπνέει. Μάλιστα, έχουν δημιουργηθεί μέχρι και trends στο Tik Tok με σκοπό την αντιγραφή των χαρακτηριστικών looks των πρωταγωνιστών.

Loading...

Loading...

Loading...

Η Υ2K αισθητική, η ανάγκη για την απόκτηση sex appeal, η κραυγαλέα λάμψη, ο πόθος για αποδοχή αλλά συγχρόνως και για διαφοροποίηση δημιουργεί χαρακτήρες με πραγματικό στιλ, που αξίζει να δεις.

Loading...

Loading...

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά βίντεο με looks που θα σου δώσουν μία γεύση από την γκαρνταρόμπα του Euphoria. Για να τη θαυμάσεις, ωστόσο, σού προτείνουμε να δεις τη σειρά.

@bodyandstyle

Reply to @guccimodeltm how did they create this transformation in Euphoria? #bodytypes #barbieferreira #kateuphoria #euphoria #tvoutfits #tvanalysis

♬ Toxic x Pony - ALTÉGO

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ