Follow us

Crafted with Love | Η Converse έχει τα απόλυτα cool δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Με έμπνευση την διαφορετικότητα και την σημασία του self-love, η limited edition Valentine’s day σειρά "Crafted with Love" γιορτάζει την αγάπη όπως την αντιλαμβάνεται ο καθένας.

MissBloom TEAM
Crafted with Love | Η Converse έχει τα απόλυτα cool δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Courtesy of Converse

Μέσα από μια νοσταλγική νότα και με λιτό σχεδιασμό, η limited edition συλλογή "Crafted with Love'' της Converse ανατρέχει στην εποχή που τα δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ήταν χειροποίητα. Για την εν λόγω collection, η Converse διακόσμησε τα διαχρονικά classic Chuck Taylor All Star, τα Chuck 70, τα Run Star Hike και τα All Star Lift με κεντήματα και vintage λεπτομέρειες.

Crafted with Love | Η Converse έχει τα απόλυτα cool δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Παίζοντας με την έννοια του self-love, οι πάτοι των Chuck 70 συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο σχηματίζοντας ένα φιλί, ενώ κρύβουν στην γλώσσα τους μια ταμπέλα που θυμίζει love-gift card. Με τον DIY χαρακτήρα και την personalized αίσθηση, η "Crafted with Love” σειρά αντιμετωπίζει με μια σύγχρονη ματιά την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Courtesy of Converse

Τα limited edition Chuck 70, σε λευκό και μαύρο, συνδυάζουν την καθαρή φόρμα των Chuck Taylor και όλα τα στοιχεία που συνθέτουν το τέλειο δώρο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Τα Run Star Hike αποκτούν ένα love-inspired update, με κεντημένες καρδιές που παραπέμπουν σε φιλιά και έντονες ροζ λεπτομέρειες. Η δίπατη σόλα διατηρεί την bold αισθητική και το χαρακτηριστικό chevron αστέρι του brand προσθέτει ένα cool twist στην θεματική της συλλογής.

Courtesy of Converse

Τα All StarLift έχουν το "love me'' embroidery, μικρές unexpected δόσεις χρώματος και lightweight επένδυση που τους επιτρέπει να είναι ελαφριά, χωρίς να χάνουν την chunky όψη τους. Τα classic All-Star Chucks βγαίνουν σε δύο χρώματα, μαύρο και baby pink με διάσπαρτες κόκκινες καρδιές.

Courtesy of Converse
Courtesy of Converse2

Η σειρά "Crafted with Love" είναι το απόλυτο cool δώρο, αλλά και ένα καθημερινό reminder για self love.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ