Follow us

Love yourself | Τα κοσμήματα που μπορείς να κάνεις δώρο στον εαυτό σου για του Αγίου Βαλεντίνου

O Άγιος Βαλεντίνος είναι μια καλή αφορμή για να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου τι αξίζεις.

MissBloom TEAM
Love yourself | Τα κοσμήματα που μπορείς να κάνεις δώρο στον εαυτό σου για τον Άγιο Βαλεντίνο Courtesy of Anatol Jewelry

Κάθε γυναίκα θέλει να νιώθει ξεχωριστή. Ένα κόσμημα είναι το δώρο που θα της υπενθυμίζει πάντα την αξία της καθώς είναι διαχρονικό και μοναδικό. Ημέρες όπως αυτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια καλή αφορμή για να γιορτάσουμε όχι μόνο τον έρωτα αλλά και τη σημασία της αγάπης συνολικά στη ζωή μας. Love yourself είναι το μήνυμα της νέας καμπάνιας του οίκου κοσμημάτων Anatol που συγκεντρώνει τα καλύτερα κοσμήματα για να προσφέρεις ως δώρο στον εαυτό σου και όσους αγαπάς.

Love yourself | Τα κοσμήματα που μπορείς να κάνεις δώρο στον εαυτό σου για του Αγίου Βαλεντίνου

Love yourself | Η καμπάνια

Μια μέρα αφιερωμένη στην αγάπη είναι πάντα σημαντική. Χωρίς αμφιβολία κάθε μέρα είναι ημέρα αγάπης αλλά μία ημέρα γιορτής που αναγνωρίζει πόσο σημαντική είναι η αγάπη στη ζωή μας παίζει ρόλο - κλειδί. Η αγάπη οφείλει να αναφέρεται σε όλες τις μορφές και τους τύπους της. Από αυτή που εκδηλώνει ένα άτομο προς ένα άλλο άτομο, σ' ένα ζώο ή στον πλανήτη συνολικά. Για να μπορέσουμε να αγαπήσουμε ολοκληρωτικά, χωρίς περιορισμούς, πρέπει πρώτα να μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας

Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου θυμίσου να κάνεις ό,τι κάνεις για τον εαυτό σου. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και υπενθύμισέ του γιατί η αγάπη είναι σημαντική. Ντύσου καλά και φόρεσε τα αγαπημένα σου κοσμήματα Anatol για να ανεβάσεις τη διάθεσή σου. Εσύ ξέρεις τι σου ταιριάζει περισσότερο και ζήσε την ημέρα στο έπαρκο γιατί η αγάπη ξεκινάει με εσένα.

Κοσμήματα για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Ρομαντικά μενταγιόν "Ι Love U" ή σε σχήμα καρδιάς, βραχιόλια με αλυσίδα ή δερμάτινο λουράκι διακοσμημένα με πολύτιμες καρδιές, σκουλαρίκια με πέρλες ή διαμάντια, εντυπωσιακά κολιέ επίσης διακοσμημένα με καρδιές, αλλά και χρυσά δαχτυλίδια με διαμάντια, ζαφείρια ή άλλους πολύτιμους λίθους είναι οι πιο όμορφες και κομψές επιλογές σε κοσμήματα που φιλοξενεί η συλλογή Anatol. Διάλεξε τα δώρα που θέλεις να κάνεις για του Αγίου Βαλεντίνου στον εαυτό σου ή σε πρόσωπα που αγαπάς από τον οίκο Anatol και άνοιξε την καρδιά σου στην αγάπη.

Anatol Jewelry

www.anatoljewelry.com

Flagship Store: Αργυροπούλου 8, Κηφισιά

Τηλ: 2108018253

Branch Boutique: Golden Hall, Λεωφόρος Κηφισίας 37A

Τηλ: 2106835511

Editor's choice

Diamond heart pendant, Anatol Jewelry

Colourful sapphire heart ring, Anatol Jewelry

Diamond heart chain bracelet, Anatol Jewelry

Diamond heart pearl earrings, Anatol Jewelry

I Love U bracelet, Anatol Jewelry

Mini ruby hearts necklace, Anatol Jewelry

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ