Follow us

Θα βγεις του Αγίου Βαλεντίνου; | Πώς να ντυθείς για να αποφύγεις τα κλισέ

Οι προτάσεις που θα σε γλυτώσουν από τα στιλιστικά ατοπήματα.

Θα βγεις του Αγίου Βαλεντίνου; | Πώς θα ντυθείς για να αποφύγεις τα κλισέ Pixel Formula

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δηλαδή η εορτή των ερωτευμένων, ελοχέυει πολλά άγχη. Μεταξύ αυτών μπορεί να αγχωθείς για την έξοδο που προσπαθείς να κανονίσεις με τους φίλους σου, τα ατέλειωτα τηλέφωνα σε εστιατόρια για να κλείσεις τραπέζι και βέβαια αν θα κανονίσεις κάτι με το προσώπου που σε ενδιαφέρει και βγαίνεις εδώ και λίγο καιρό. Ναι είναι πολλά αλλά δεν χρειάζεται να αγχωθείς για το σύνολό σου.

Η ημέρα των ερωτευμένων σίγουρα δεν είναι άλλη μία έξοδος ούτε ένα ένα Σαββατόβραδο για ποτό. Έχει την γλυκάδα του και απαιτεί την αντίστοιχη εμφάνιση. Παρ' όλα αυτά, δεν χρειάζεται να πέσεις σε κλισέ και να ντυθείς από πάνω μέχρι και από κάτω σαν μία άλλη version του Άγιου Βασίλη που ξέφυγε από τον Βόρειο Πόλο. Για να αποφευχθούν, λοιπόν, τα στιλιστικά ατοπήματα αυτή την ημέρα συγκεντρώσαμε παρακάτω τα looks που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

How To | Πώς θα ντυθείς την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου χωρίς να κάνεις στιλιστικά ατοπήματα

Look No.1

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα preppy look συνδυάζοντας μία μίνι φούστα με ένα blazer. Έξτρα πόντους θα πάρεις αν είναι ένα co-ord σύνολο. Αποτελεί ιδανική πρόταση τόσο για έξοδο σε εστιατόριο ή μπαρ όσο και για brunch.

Loading...

Look No. 2

Αντί για ένα total pink ή red look δημιούργησε ένα μονόχρωμο μωβ σύνολο. Είναι μυστηριώδες, κομψό και σέξι χωρίς να είναι κλισέ. Μπορεί να είναι ένα φόρεμα ή look με κοστούμι.

Loading...

Look No. 3

Σέξι και καθόλου κλισέ μπορεί να είναι ένα leather look. Επέλεξε μεταξύ των δερμάτινων κομματιών, όπως παντελόνι, κορσές, φόρεμα, blazer και φούστα, και δημιούργησε μία άψογη εμφάνιση.

Loading...

Look No. 4

Ένα μαύρο φόρεμα είναι η ιδανική πρόταση για κάθε περίσταση ακόμα και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Εμπιστεύσου με κλειστά μάτια το κομμάτι κλειδί της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ