Follow us

Crush Test | Η Εβελίνα Νικόλιζα και η Δανάη Μπάρκα φόρεσαν το ίδιο δερμάτινο φόρεμα

Η Εβελίνα Νικόλιζα και η Δανάη Μπάρκα με το φόρεμα που θα αναδείξει τις καμπύλες σου.

danai barka - evelina nikoliza Instagram

Η Εβελίνα Νικόλιζα και η Δανάη Μπάρκα είναι δύο παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης που με κάθε τους εμφάνιση αποδεικνύουν πως η plus size μόδα έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Η πρώτη βρίσκεται στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού και συγκεκριμένα στην εκπομπή "Καλύτερα δεν Γίνεται" που παρουσιάζει το Σαββατοκύριακο στον Alpha. Η δεύτερη κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές σε καθημερινή βάση μέσα από την εκπομπή "Πάμε Δανάη" του Mega. Τόσο η Εβελίνα Νικόλιζα όσο και η Δανάη Μπάρκα μας έχουν βοηθήσει να αγαπήσουμε περισσότερο τις καμπύλες μας και να τις "ντύσουμε" με τα πιο κομψά ρούχα.

Οι δύο γυναίκες που έχουν ξεχωρίσει για το στιλ σου, μας απέδειξαν πως ένα δερμάτινο φόρεμα είναι μία προσθήκη που σίγουρα αξίζει να κάνουμε στη συλλογή μας. Ο λόγος για το ίδιο μίντι μπλε δερμάτινο φόρεμα που φόρεσε τόσο η Εβελίνα Νικόλιζα όσο και η Δανάη Μπάρκα.

Η Εβελίνα Νικόλιζα δημιούργησε ένα πολύ femine σύνολο, συνδυάζοντας το εν λόγω φόρεμα με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες της ελληνικής εταιρείας Envie Shoes. Η Δανάη Μπάρκα, από την άλλη, φόρεσε το συγκεκριμένο δερμάτινο φόρεμα στην επίσκεψη της στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά "Καλό Μεσημεράκι". Το συνδύασε μάλιστα με ένα στιλ παπουτσιών που πρωταγωνιστεί στη μόδα, δηλαδή ένα ζευγάρι platform shoes.

Τόσο η γραμμή όσο και το ύφασμα του φορέματος αναδεικνύει το σώμα, αφού ακολουθεί τις καμπύλες του με τη ζώνη που έχει στη μέση να τονίζει τη σιλουέτα με έναν πολύ θηλυκό τρόπο.

Το look της Εβελίνας Νικόλιζα

Crush Test | Η Εβελίνα Νικόλιζα και η Δανάη Μπάρκα φόρεσαν το ίδιο δερμάτινο φόρεμα

Το look της Δανάης Μπάρκα

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ