Follow us

Η Όλγα Κεφαλογιάννη με κάπα | Πώς φόρεσε το trend του χειμώνα σε χαλαρή βόλτα

Η βουλευτής μοιράζει και πάλι στιλιστικά μαθήματα.

Όλγα Κεφαλογιάννη

Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '21-22 οι τάσεις είχαν ένα σκοπό: Να μας δώσουν όσα στερηθήκαμε κατά τη διάρκεια των δύο κατ' οίκων περιορισμών. Με λίγα λόγια, αυτό που μας έλειψε πιο πολύ ήταν το πολυτελές, λαμπερό, glamorous, βραδινό ντύσιμο -κάτι που δεν είχαμε την ευκαιρία να φορέσουμε λόγω του εγκλεισμού που επέφερε η πανδημία. Έτσι φέτος ήταν μία γιορτή της μόδας που επέβαλε ψηλοτάκουνα, έντονα χρώματα, prints, φτερά, κοσμήματα, εκκεντρικά αξεσουάρ και πανωφόρια αλά ''Δυναστεία''. Ανάμεσα στα τελευταία ξεχωρίζουν οι κάπες μία μεγάλη τάση της σεζόν, που έχει ταυτιστεί με το επίσημο dress code. Σύμφωνα με την Όλγα Κεφαλογιάννη, όμως, οι κάπες είναι ιδανικές και για τις χαλαρές βόλτες.

Η κάπα είναι ένα πανωφόρι για όλες τις ώρες | Το casual look της Όλγας Κεφαλογιάννη

Η Όλγα Κεφαλογιάννη άφησε για λίγο τα πολιτικά της καθήκοντα και απόλαυσε μία χαλαρή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τον σύντροφό της Μίνω Μάτσα και τα δύο παιδιά τους. Από ό,τι φαίνεται η πρωινή βόλτα στο κέντρο της πόλης αποτελεί συνήθεια της οικογένειας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αφού πολλάκις στο παρελθόν ο φωτογραφικός φακός του NDP τους έχει απαθανατίσει στον χαλαρό περίπατό τους. Έτσι έγινε και αυτή τη φορά.

Αυτό που τράβηξε το ενδιαφέρον μας, ωστόσο, ήταν το casual look της Όλγας Κεφαλογιάννη, η οποία φόρεσε τη μεγάλη τάση της χειμερινής σεζόν. Αν και έχει συνδυαστεί με τις επίσημες εμφανίσεις, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απέδειξε με το σύνολό της πως μπορείς να τη φορέσεις ακόμα και με ένα τζιν. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια επέλεξε ένα ξεβαμμένο μπλε τζιν, γκρι ζιβάγκο, μαύρα αθλητικά και το hero piece την γκρι κάπα. Η Όλγα Κεφαλογιάννη πρόσθεσε και στρογγυλά γυαλιά ηλίου, μία cool πινελιά στο χαλαρό ντύσιμό της.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη με κάπα | Πώς φόρεσε το trend του χειμώνα σε χαλαρή βόλτα
ολγα κεφαλογιάννη 2

Πες μας τη γνώμη σου στα σχόλια, εσύ θα φορούσες την κάπα σου με τον ίδιο τρόπο, όπως η Όλγα Κεφαλογιάννη;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ