Follow us

Πρεμιέρες, διασκέδαση και χοροί | Οι καλύτερες εμφανίσεις των Ελληνίδων celebrities αυτό το Σαββατοκύριακο

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities στα νυχτοπερπατήματα τους;

Πρεμιέρες, διασκέδαση και χοροί | Οι καλύετερες εμφανίσεις των Ελληνίδων celebrities αυτό το Σαββατοκύριακο NDP

Όσο περνάει ο καιρός και τα κρούσματα της πανδημίας περιορίζονται τόσο περισσότερο έχουμε διάθεση να βγούμε έξω. Η περίοδος την έξαρσής της πανδημίας φαίνεται να υποχωρεί σύμφωνα με τους ειδικούς και πλέον όλοι -σχεδόν- απολαμβάνουν όσα έχει να τους δώσει η διασκέδαση της πόλης. Ειδικά αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν γεμάτο από events και οι Ελληνίδες celebrities δεν έχασαν την ευκαιρία από το να παρευρεθούν σε μερικά από αυτά. Όπως ήταν αναμενόμενο ο φωτογραφικός φακός του NDP ήταν εκεί και απαθανάτισε όλα τα looks τους.

Τι επέλεξαν να φορέσουν οι Ελληνίδες celebrities στις βραδινές εξόδους τους;

Οι εμφανίσεις του αποτελούν την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση αυτή την περίοδο, αφού μετά τις εορτές δεν αγγίξαμε τα κομμάτια του βραδινού ντυσίματος. Ως από μηχανής θεός έρχονται οι Ελληνίδες celebrities από κάθε κατηγορία της showbiz και της δημόσιας σφαίρας για να μας προσανατολίσουν στιλιστικά.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις εμφανίσεις των celebrities από τις βραδινές εξόδους σε θέατρα, μουσικές σκηνές και νυχτερινά κέντρα, τις οποίες αξίζει να δεις. Η αλήθεια είναι πως η κάθε μία ντύθηκε εντελώς διαφορετικά. Ανάμεσα στις φωτογραφίες θα βρεις μία ποικιλια συνόλων. Ενδεικτικά παραδείγματα είναι από τη μία πλευρά η ladylike Έλενα Ακρίτα και από την άλλη η boho-chic εμφάνιση της Νατάσσας Μποφίλιου, ενώ η Άννα Βίσση μπαίνει στη λίστα με το glamorous rock outfit της.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να τα ανακαλύψεις.

Στο Anodos Live Stage η ηθοποιός Έλενα Πιερίδου επέλεξε ένα σατινέ φόρεμα, μαύρα strappy heels και μαύρο πανωφόρι.

Η Άννα Βίσση τραγουδώντας στο Hotel Ερμού ενθουσίασε με τα party pants, το λευκό τοπ και το καπέλο της.

Στο Anodos Live Stage η Δανάη Παππά διατήρησε τη ζεστασιά της με ένα faux fur παλτό το οποίο συνδύασε με ένα μίντι φόρεμα με δαντέλα και μποτάκια.

Στο Μέγαρο Μουσικής για την πρεμιέρα "Η Αυλή των Θαυμάτων – Το Μιούζικαλ" η Νατάσσα Μποφίλιου έκανε ένα boho chic look από το οποίο ξεχωρίζει δικαιωματικά το μακρύ εμπριμέ παλτό με γούνα.

Στο Μέγαρο Μουσικής για την πρεμιέρα "Η Αυλή των Θαυμάτων – Το Μιούζικαλ" η Έλενα Ακρίτα έκανε ένα ροζ ladylike look. Το ροζ μίντι φόρεμα και το παλτό συνδυάστηκαν με αξεσουάρ σε ουδέτερες αποχρώσεις.

Στο Μέγαρο Μουσικής για την πρεμιέρα "Η Αυλή των Θαυμάτων – Το Μιούζικαλ" η Κατερίνα Παπουτσάκη κέντρισε το ενδιαφέρον μας με το κολακευτικό φόρεμα της σε σκούρα κόκκινη απόχρωση, το οποίο συνδύασε με μαύρες knee high μπότες.

Στο Μέγαρο Μουσικής για την πρεμιέρα "Η Αυλή των Θαυμάτων – Το Μιούζικαλ" η Μαρία Παπαλάμπρου με την κόρη της Φαίδρα Αλεξοπούλου μαγνήτισαν τα βλέμματα. Η μαμά με ένα σέξι black outfit και η κόρη με το νεανικό casual look της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ