Follow us

Kenny Scharf x Pull&Bear | Η limited edition συλλογή που αποτελεί φόρο τιμής στα έργα του καλλιτέχνη

Ο Kenny Scharf δημιουργεί μια αποκλειστική πολύχρωμη επανερμηνεία του λογότυπου της Pull&Bear

MissBloom TEAM
Kenny Scharf x Pull&Bear | Η limited edition συλλογή που αποτελεί φόρο τιμής στα έργα του καλλιτέχνη Courtesy of Pull & Bear

H Pull&Bear, brand νεανικής μόδας του ομίλου Inditex, συνεργάζεται με τον πολυτάλαντο καλλιτέχνη Kenny Scharf και παρουσιάζει μια κολεξιόν που δίνει ζωή στα μοναδικά του έργα.

Ο καλλιτέχνης, γνωστός για τις τοιχογραφίες, τις εγκαταστάσεις, τα γλυπτά και τα σχέδιά του σε διάφορους τομείς, ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της καλλιτεχνικής σκηνής του East Village στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του '80. Σήμερα, έχοντας συνεργαστεί με τα πιο εμβληματικά ονόματα στον κόσμο της υψηλής μόδας, είναι διεθνώς γνωστός για τις πολύχρωμες, εμπνευσμένες από το γκράφιτι δημιουργίες του. Σε αυτή την περίσταση, συνεργάστηκε με την Pull&Bear για να δημιουργήσει μια κολεξιόν περιορισμένης έκδοσης γεμάτη με σχέδια από τα πιο αντιπροσωπευτικά έργα του.

Kenny Scharf x Pull&Bear | Η limited edition συλλογή που αποτελεί φόρο τιμής στα έργα του καλλιτέχνη

Στα γυναικεία, η πρόταση περιλαμβάνει σημαντικά κομμάτια, όπως νάιλον τζάκετ τύπου coach και ντένιμ παντελόνια, και τα δύο με τυπώματα all over. Επιπλέον, ξεχωρίζει η μπλούζα με την επανερμηνεία του λογότυπου Pull&Bear που δημιούργησε ο Kenny Scharf αποκλειστικά για αυτή τη συνεργασία.

Courtesy of Pull & Bear
Courtesy of Pull & Bear

Η ανδρική κολεξιόν προσφέρει πουκάμισα από βισκόζη με τύπωμα all over, total look με φούτερ με κουκούλα και παντελόνι jogger, καθώς και overshirt σε στυλ worker ή βαμβακερές μπλούζες με τυπωμένα έργα του Kenny Scharf.

Courtesy of Pull & Bear

Όσον αφορά τα αξεσουάρ, ξεχωρίζουν τα καπέλα τζόκεϊ και τα bucket hats, οι κάλτσες και οι τσάντες χιαστί και tote.

Επιπλέον, το λογότυπο που δημιούργησε ο Kenny Scharf αποκλειστικά για την Pull&Bear θα εμφανίζεται στις βιτρίνες μεγάλων καταστημάτων σε όλο τον κόσμο.

Courtesy of Pull & Bear

Η σύμπραξη αυτή έγινε σε συνεργασία με την Artestar, ένα παγκόσμιο πρακτορείο αδειοδότησης και δημιουργικής συμβουλευτικής που εκπροσωπεί καλλιτέχνες, φωτογράφους, σχεδιαστές και δημιουργούς υψηλού κύρους

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ