Follow us

Ποια παντελόνια χρειάζεσαι για να χτίσεις μία capsule γκαρνταρόμπα

Ο στιλιστικός οδηγός σου για να δημιουργείς αμέτρητα σύνολα με λίγα κομμάτια.

Ποια παντελόνια χρειάζεσαι για να χτίσεις μία capsule γκαρνταρόμπα Pixel Formula

Είμαστε σίγουρες πως έχεις συναντήσει τον όρο ''capsule γκαρνταρόμπα'' αμέτρητες φορές στα άρθρα μόδας αλλά και τα social media. Αν δεν τον έχεις κατανοήσει πλήρως, τότε επίτρεψε μας να σου τον εξηγήσουμε. Πρόκειται για την γκαρνταρόμπα που αποτελείται από βασικά κομμάτια με μεγάλη στιλιστική ευελιξία και διαχρονικότητα, τα οποία μπορείς να εμπιστεύεσαι καθημερινά για άψογες εμφανίσεις. Ουσιαστικά είναι η γκαρνταρόμπα που δίνει απάντηση στο καθημερινό ερώτημα: Τι θα φορέσω.

Σήμερα, λοιπόν, θα μιλήσουμε για τα παντελόνια της και πιο συγκεκριμένα εκείνα που είναι απαραίτητα για τις εμφανίσεις σου. Τα τζιν δεν περιλαμβάνονται μέσα στο σημερινό άρθρο, καθώς έχουμε εστιάσει κυρίως στα ευέλικτα tailored.

Capsule Wardrobe | Pants Edition

Ένα μαύρο tailored παντελόνι που σου προσφέρει μεγάλη στιλιστική ευελιξία τόσο στους συνδυασμούς σου με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου όσο και με τις περιστάσεις της κοινωνικής ζωής σου.

Loading...

Στη συνέχεια, θα χρειαστείς ένα μπεζ παντελόνι. Το εν λόγω κομμάτι δεν θα βγει ποτέ από τις τάσεις της μόδας, ενώ μπορείς να το φορέσεις χωρίς περιορισμούς κάθε εποχή, από το καλοκαίρι έως τον χειμώνα.

Loading...

Ξέρεις πολύ καλά πως ένα staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι το καφέ παντελόνι. Είναι ιδανικό για το φθινόπωρο και τον χειμώνα, για το γραφείο και τις βραδινές εξόδους σου. Μπορείς να το συνδυάσεις με κάθε άλλο χρώμα της γκαρνταρόμπας σου.

Loading...

Ένα παντελόνι που δεν θα σταματήσεις να φοράς καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς είναι το λευκό. Μπορείς να το εντάξεις στις casual αλλά και στις επίσημες εμφανίσεις. Μπορείς να το συνδυάσεις με ζεστά ρούχα αλλά και με ελαφριά και το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο κομψό.

Loading...

Τέλος, το γκρι παντελόνι είναι ένα κομμάτι κλειδί στο office style κάθε γυναίκας. Αποπνέει δυναμισμό και επιβλητικότητα, ενώ προσφέρει αμέτρητους συνδυασμούς με τα υπόλοιπα κομμάτια της συλλογής σου.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ