Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Τα athleisure yet chic outfits της που θα σε εμπνεύσουν για τη βόλτα του Σαββάτου

Τρία κομμάτια-κλειδιά, τρεις διαφορετικοί συνδυασμοί.

Χριστίνα Μπόμπα NDP

Σάββατο απόγευμα και τι καλύτερο από το να αράξεις σπίτι σου, χαζεύοντας τηλεόραση ή διαβάζοντας το βιβλίο σου στον καναπέ σου; Ή ακόμα καλύτερα, πίνοντας καφέ με την κολλητή σου και κάνοντας catch up στα νέα της εβδομάδας; Όπως κι αν επιλέξεις να περάσεις τον ελεύθερο χρόνο σου το ΣΚ, το σίγουρο είναι ότι θες να είσαι κομψή και άνετη.

Κι επειδή το να κυκλοφορείς συνέχεια με πιτζάμες ή με τις παλιές σου φόρμες δεν είναι αυτό που θα σε βάλει σε ωραίο mood (τουλάχιστον όχι για όλες τις ώρες), προτείνουμε να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Χριστίνας Μπόμπα, που για ακόμα μια φορά αποτέλεσε έμπνευση για το ντύσιμό μας.

Η νεαρή μανούλα, λόγω και των αυξημένων της υποχρεώσεων μετά τη γέννηση των διδύμων, έχει γίνει εξπέρ στο atleisure yet chic ντύσιμο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ναι μεν μπορεί να φοράει φόρμες ή αθλητικά ρούχα (κολάν, φούτερ κλπ), όμως τα συνδυάζει έτσι στην καθημερινότητά της ώστε να δείχνουν πάντα κομψά, με απαραίτητο κριτήριο, φυσικά, να νιώθει πάντα άνετα.

Χριστίνα Μπόμπα | Φόρεσε το αγαπημένο μπουφάν των influencers για τα χιόνια

Αυτό ακριβώς που θες κι εσύ δηλαδή ένα απόγευμα Σαββάτου: Να ντυθείς κομψά με πολύ άνετα ρούχα που δεν θα σε πιέζουν, και να νιώθεις όμορφη χωρίς να έχεις προσπαθήσει πολύ.

Ρίξε μια ματιά στο πιο πρόσφατο outfit της Χριστίνας Μπόμπα, που κατάφερε με τρία κομμάτια κλειδιά να κάνει τρεις ξεχωριστούς συνδυασμούς: Με ένα fluffy πουλόβερ, μια άνετη φόρμα-παντελόνι και ένα κολάν μάς έδωσε τρεις διαφορετικές ιδέες για τα ντυσίματά μας όχι μόνο το ΣΚ, αλλά και για όλη τη βδομάδα.

Δες το look:

Loading...

Πιο αναλυτικά, η νεαρή μανούλα συνδύασε ένα μάλλινο, μακρύ ροζ πουλόβερ με ένα χοντρό, σκούρο μπορντό καλσόν που μοιάζει με κολάν. Περιττό να πούμε ότι ο συνδυασμός των χρωμάτων μάς έφτιαξε τη διάθεση. Στη συνέχεια, φόρεσε ένα γκρι κολάν με ένα λευκό φούτερ και μάλλινες, καφέ κάλτσες ενώ η φόρμα-παντελόνι που έμοιαζε με καμπάνα ταίριαξε τέλεια με το λεπτό ζιβάγκο της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ