Η Πελαγία Καζολέα γύρισε Ελλάδα | Το athleisure look που θα θες να αναδημιουργήσεις στις βόλτες σου

Βρήκαμε τα κομμάτια για να αναβαθμίσεις το athleisure στιλ σου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
NDP

Ο φετινός κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης ''Survivor'' είναι γεμάτος ίντριγκες, διαφωνίες και κόντρες. Κάποιοι εξασφαλίζουν τη διαμονή τους για άλλη μια εβδομάδα και άλλοι υποκύπτουν στις δυσκολίες μαζεύοντας τις βαλίτσες τους και γυρνώντας στην χώρα μας. Σε κάθε περίπτωση, ο καθένας είναι νικητής καθώς οι αντιξοότητες του ''Survivor'' είναι πολλές και ο κάθε παίχτης έχει τα δικά του όρια. Πριν λίγα 24ωρα έφτασε από τον Άγιο Δομίνικο και η Πελαγία Καζολέα, η οποία βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα και αποχώρησε από το ριάλιτι. Παρ' όλα αυτά, στις πρώτες τις δηλώσεις η ίδια μίλησε ανοιχτά και με καλή διάθεση για όσα βίωσε αλλά και για τους συμπαίχτες της, ενώ τη δική μας προσοχή κέντρισε με το athleisure look της στο αεροδρόμιο του Ελευθέριος Βενιζέλος.

Αναβάθμισε το sport/athleisure στιλ σου όπως η ''Survivor'' Πελαγία Καζολέα

Η Πελαγία Καζολέα φαίνεται να ανήκει στις γυναίκες που λατρεύουν και αναδεικνύουν τη θηλυκότητά τους μέσα από τις εμφανίσεις τους. Μία ματιά στις λίγες αναρτήσεις στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram είναι αρκετές για να το διαπιστώσεις. Ωστόσο, οι εμφανίσεις της στο ριάλιτι ήταν κόντρα σε όσα είχε συνηθίσει η ίδια.

Το athleisure σύνολό της μπορεί να ήταν διαφορετικό από το προσωπικό της στιλ, όμως, ήταν μία πρόταση για εσένα που γυμνάζεσαι και παράλληλα λατρεύεις την άνεση των αθλητικών ρούχων. Η Πελαγία Καζολέα έφτασε το αεροδρόμιο Ελευθέριο Βενιζέλος με ένα total black athleisure outfit. Το εν λόγω look αποτελούνταν από ένα ψηλόμεσο κολάν, ένα αθλητικό μπουστάκι, μία άνετη ζακέτα και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Αποτελεί μία κομψή και κολακευτική ιδέα. Το μαύρο αποπνέει δυναμισμό και ένα ανεπιτήδευτο coolness τόσο στο γυμναστήριο όσο και στο street style σου. Τα κομμάτια του συνόλου της Πελαγίας Καζολέα μπορείς να τα συνδυάσεις και με άλλα ρούχα της γκαρνταρόμπας σου, καθώς προσφέρουν μεγάλη στιλιστική ευελιξία.

Get the look

Κολάν compressive core control με μήκος μέχρι τον αστράγαλο, Oysho

Γυναικείο ColdGear® Infrared Shield Jacket, Under Armour

Victoria Beckham Sports Bra, Reebok

Adizero Ubersonic 4 Tennis Shoes, Adidas