Follow us

Η Parabita παρουσιάζει τη νέα Denim Συλλογή SS22 που ντύνει κάθε καμπύλη

Ήρθε για να αλλάξει το παιχνίδι στα denim!

MissBloom TEAM
parabita denim collection Courtesy of Parabita

Όσα τζιν κι αν έχουμε, πάντα καταφεύγουμε σε αυτό με την τέλεια εφαρμογή! Με motto το "It’s the fit”, η Denim συλλογή της Parabita υπόσχεται και κάνει πράξη τη μεγαλύτερη πρόκληση στα τζιν.

Στη νέα Denim συλλογή της Parabita θα βρεις τζιν που σχεδιάστηκαν για σένα με σκοπό να σου παρέχουν άνεση, αυτοπεποίθηση και στυλ κάθε στιγμή της ημέρας.

Η Parabita παρουσιάζει τη νέα Denim Συλλογή SS22 που ντύνει κάθε καμπύλη

Ειδικά σχεδιασμένα να σμιλεύουν κάθε σωματότυπο, προσφέρουν άψογη εφαρμογή, με τεχνολογία εξομάλυνσης στην κοιλιά αλλά και στη μέση για να αποφεύγονται τα κενά και ενισχυμένα θυλάκια ζώνης. Παράλληλα χάρη στην σούπερ ελαστικότητα και ανθεκτικότητα που διαθέτουν με τα νέα denim fits της Parabita είναι σίγουρο ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα!

parabita denim collection

"Δεν έχουμε συναντήσει ποτέ μια καμπύλη που δεν αγαπήσαμε και σίγουρα τα νέα τζιν μας αγαπούν τις καμπύλες σου όσο κι εμείς! Πιστεύουμε ότι θα νιώσετε και εσείς το ίδιο!” επισημαίνει η σχεδιαστική ομάδα της Parabita.

Η συλλογή περιλαμβάνει 6 διαφορετικά fits:

1/Flare Fit

Το αγαπημένο διαχρονικό κομμάτι με 70s διάθεση σε γραμμή καμπάνα, ψηλόμεσο και ελαστικό που αγκαλιάζει ομοιόμορφα την σιλουέτα. Οι stylers το απογειώνουν με τους πιο απρόσμενους στιλιστικούς συνδυασμούς.

2/Bootcut Fit

Το bootcut denim αποτελεί το It κομμάτι των 90's. Είναι ελαστικό με στενή εφαρμογή από τη μέση ως το γόνατο και ελαφρώς flare τελείωμα. Ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο, ενώ το μεγάλο ατού του είναι η τάση να δείχνει τη σιλουέτα πιο ψηλόλιγνη.

3/Cropped Fit

Η απόλυτη τάση για φέτος! Ελαστικό cropped denim με μεσαίο καβάλο σε ίσια γραμμή. Δώσε έμφαση στα παπούτσια που θα επιλέξεις γιατί αυτά είναι που θα αναδείξουν το ξεχωριστό μήκος του παντελονιού.

4/Wide Leg Fit

Ο πρωταγωνιστής της σεζόν! Ψηλόμεσο, άνετο, ελαστικό denim σε φαρδιά γραμμή. Η ανατροπή έρχεται στο πως θα το φορέσεις. Οι ‘’κανόνες της μόδας’’ θα έλεγαν πως πρέπει να ισορροπήσεις τη σιλουέτα φορώντας ψηλό παπούτσι ή crop top για να αναδείξεις τη μέση σου.

5/Slim Fit

Το τζιν που ξεχωρίζει για την ελαστική του εφαρμογή! Σμιλεύει τη σιλουέτα αγκαλιάζοντας απαλά το σώμα χωρίς να σφίγγει, διατηρώντας την άνεση σε κάθε βήμα.

6/Skinny Fit

Τα skinny ψηλόμεσα jeans είναι εφαρμοστά σαν κολάν και είναι από αυτά τα κομμάτια που μπορούν να εξυπηρετήσουν σχεδόν κάθε περίσταση! Ταιριάζουν τέλεια με πιο χαλαρά tops αποτελώντας το must have item κάθε ντουλάπας.

Η συλλογή Denim SS22 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Parabita και στο Parabita.com.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ