Follow us

Intimissimi | Η νέα nightwear συλλογή για την άνοιξη πάει τον ύπνο σε άλλο επίπεδο

Η Spring 2022 Nightwear collection της Intimissimi συνδυάζει την κομψότητα, την απλότητα και τον ρομαντισμό με φυσικές ίνες.

MissBloom TEAM
Intimissimi | Η νέα nightwear συλλογή για την άνοιξη πάει τον ύπνο σε άλλο επίπεδο Courtesy of Intimissimi

Η Spring 2022 Nightwear collection της Intimissimi συνδυάζει την κομψότητα, την απλότητα και τον ρομαντισμό με φυσικές ίνες όπως το βαμβάκι και το modal, σχεδιάστηκε και απευθύνεται στις σύγχρονες γυναίκες που λατρεύουν να κάνουν mix and match και να έχουν ένα στυλ που να ταιριάζει σε διαφορετικές ώρες της ημέρας.

Το brand παρουσιάζει μια σειρά από relaxed ενδύματα που μπορούν να συνδυαστούν με παιχνιδιάρικο ύφος για εντυπωσιακά looks που καλύπτουν διάφορα στυλ και τάσεις, ιδανικά για τον χαλαρό ελεύθερο χρόνο μας, ξεπερνώντας την συμβατική ιδέα που είχαμε για το nightwear.

Intimissimi | Η νέα nightwear συλλογή για την άνοιξη πάει τον ύπνο σε άλλο επίπεδο

Μια πραγματικά μεγάλη συλλογή που παρουσιάζει ένα ρομαντικό, ελαφρύ βαμβακερό φλις με ανοιχτό ροζ ή γκρι μοτίβο Vichy, λατρεμένα κομμάτια κατάλληλα για τους τελευταίους κρύους μήνες του χειμώνα. Ελαφριά φούτερ από οργανικό βαμβάκι σε συνδυασμό με μακρυμάνικα ή κοντομάνικα μπλουζάκια σε navy blue για nautical feel. Οι λεπτές ζακάρ ραβδώσεις σε βαμβακερό tone on tone διατίθενται σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το ροζ για πιο απλά στυλ, όπως πουκάμισα ή crew-neck jumpers που μπορούν να στιλιζαριστούν με palazzo ή πιο εφαρμοστά παντελόνια με μανσέτες στον αστράγαλο.

Courtesy of Intimissimi
Courtesy of Intimissimi
Courtesy of Intimissimi

Τα floral prints σε modal ύφασμα είναι επίσης ένα βασικό χαρακτηριστικό, τόσο για τα μακριά αλλά και τα κοντά σχέδια: η άνοιξη ξεκινά με ένα διαχρονικό μοτίβο από άνθη κερασιάς πλαισιωμένο από λεπτά, κομψά, μαύρα τελειώματα. Το κλασικό nightwear suit, δανεισμένο από την αντρική γκαρνταρόμπα, παραμένει ένα από τα αγαπημένα μας, με απαλό ριγέ καμβά που χαρίζει μια ρομαντική αίσθηση χάρη στη crochet-effect δαντέλα του.

Courtesy of Intimissimi

#intimissimicares project: Διαφάνεια

''Η βελτίωση είναι μέρος της κουλτούρας μας. Αυτή είναι η άποψή μας για τη βιωσιμότητα.''

Από την ίδρυσή της, η Intimissimi έχει καθιερωθεί όχι μόνο για την ποιότητα και την ομορφιά των ρούχων της, αλλά επίσης για τον εκτεταμένο έλεγχο γύρω από την αλυσίδα παραγωγής. Το 94% των προϊόντων που πωλήθηκαν στα καταστήματα Intimissimi έχουν παραχθεί από εργοστάσια με έδρα στην Ιταλία και το εξωτερικό. Αυτή η απόφαση επιτρέπει στη διαχείριση παραγωγής να συντονιστεί με άλλες φάσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας, εξασφαλίζοντας την τελική αφοσίωση στις ανάγκες του brand και την κατάργηση μεσαζόντων. Με αυτόν τον τρόπο, είναι πιθανό να διατηρηθεί η υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή.

Το επιχειρηματικό μοντέλο περιλαμβάνει σημαντικές επενδύσεις και την ευκαιρία για θέσεις εργασίας σε ένα μεγάλο αριθμό εργαζομένων, προς όφελος των κοινοτήτων των πόλεων όπου βρίσκονται οι εταιρείες. Έτσι, είναι πιθανό να εγγυηθούμε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον μέσα στα εργοστάσια σεβόμενοι τα ανθρώπινα δικαιώματα των ανθρώπων που δουλεύουν εκεί.

Αυτή η διαφανής προσέγγιση αντικατοπτρίζεται σε μία ακόμα επέκταση στο intimissimi.com online κατάστημα, χάρη στην παρουσία μίας κατηγορίας που ονομάζεται ''ιχνηλασιμότητα'' - στη σελίδα κάθε προϊόντος, φαίνονται οι λεπτομέρειες των παραγωγικών μονάδων της εταιρείας όπου αυτό κατασκευάστηκε. Με αυτόν τον τρόπο οι πελάτες μπορούν να λάβουν εκτεταμένες πληροφορίες σχετικά με το εργοστάσιο, τις φάσεις παραγωγής, τη δέσμευση σε θέματα που αφορούν τη βιωσιμότητα και τις ιστορίες των ανθρώπων που συμμετείχαν στην παραγωγή των ειδών.

Η σύνδεση ανάμεσα στο βιώσιμο ταξίδι του brand και τα χαρακτηριστικά ελέγχου της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι ένα βήμα μπροστά όσον αφορά τη σύνδεση μεταξύ διαφάνειας προς τους καταναλωτές σε σχέση με τις δραστηριότητες της Intimissimi.

Συγκεκριμένα, τα knitwear προϊόντα παράγονται στα εργοστάσια: Gordon (Serbia), Vavuniya (Sri Lanka) και Zalli (Bulgaria). Τα ρούχα τότε φτάνουν στα εφοδιαστικά κέντρα στην περιοχή Valais (Italy) και στη συνέχεια αποστέλλονται στα καταστήματα σε όλο τον κόσμο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ